Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Brainpower boeken?

Brainpower BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Brainpower ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brainpower plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Brainpower

Rapper Brainpower groeide op in Alphen aan den Rijn. Hier maakte hij kennis met hiphop en rap. Begin jaren 90 verhuisde hij naar Amsterdam. Hij ontwikkelde zijn talent door mee te doen aan talentenjachten en begon met optreden.

In 1998 won hij de Grote Prijs van Nederland in de categorie rmb/hiphop. In 2000 werkte Brainpower mee aan het nummer ‘Als Niet Als’ van ‘Doe Maar’ en had hij zijn eerste solohit met ‘Door Merg En Brain.’

Er volgden nog meer hits, zoals ‘De Vierde Kaart,’ ‘Je Moest Waarschijnlijk Gaan,’ ‘Dansplaat,’ ‘Alles,’ ‘Even Stil’ en ‘Non Stop.’ Zijn debuutalbum kwam in 2001 uit. 

Brainpower stimuleert jong talent en maakte een album met nieuwe talenten.

In 2018 mocht hij de rol van Petrus vertolken tijdens ‘The Passion’ en in 2019 was hij éen van de 100 juryleden in het televisieprogramma ‘All Together Now.’

Bekijk optreden van Brainpower

Vragen over het boeken van Brainpower?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brainpower aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op