Eigenschappen

Prijs:
€ 3500
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Brainpower boeken?

Rapper Brainpower groeide op in Alphen aan den Rijn. Hier maakte hij kennis met hiphop en rap. Begin jaren 90 verhuisde hij naar Amsterdam. Hij ontwikkelde zijn talent door mee te doen aan talentenjachten en begon met optreden.

In 1998 won hij de Grote Prijs van Nederland in de categorie rmb/hiphop. In 2000 werkte Brainpower mee aan het nummer ‘Als Niet Als’ van ‘Doe Maar’ en had hij zijn eerste solohit met ‘Door Merg En Brain.’

Er volgden nog meer hits, zoals ‘De Vierde Kaart,’ ‘Je Moest Waarschijnlijk Gaan,’ ‘Dansplaat,’ ‘Alles,’ ‘Even Stil’ en ‘Non Stop.’ Zijn debuutalbum kwam in 2001 uit. 

Brainpower stimuleert jong talent en maakte een album met nieuwe talenten.

In 2018 mocht hij de rol van Petrus vertolken tijdens ‘The Passion’ en in 2019 was hij éen van de 100 juryleden in het televisieprogramma ‘All Together Now.’

Indicatie gage: €2000 - €5000 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Brainpower is € 3500. Deze gage voor het inhuren van Brainpower is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Brainpower ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brainpower plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Brainpower

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brainpower te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brainpower wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Brainpower haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Brainpower online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brainpower boeken

Bent u benieuwd hoe u Brainpower kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Brainpower direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Brainpower?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brainpower aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op