Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Brace boeken?

Deze zanger werd geboren in Indonezië als kind van Surinaamse ouders. Het gezin verhuisde naar Nederland en Brace groeide op in Amsterdam. Zijn vader overleed in 2001. Zijn broer zingt ook. Brace liet zien dat hij ook zangtalent had doordat hij de talentenjacht van het Wakoe Zomerfestival won en in de finale van de Kunstbende in Utrecht stond.

Lange Frans en Baas B vroegen hem om mee te werken aan hun single ‘Moppie.’ Dit werd een grote hit en leverde Brace landelijke bekendheid op. Ook zong hij mee op ‘Ik Ben Je Zat’ van Ali B dat tegelijkertijd ook een hit werd. In 2005 bracht hij zijn eerste solosingle ‘Vraag Jezelf Eens Af’ en het nummer ‘Hartendief’ (samen met Ali B) uit. In 2015 deed hij mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ waar hij derde werd.

In 2017 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers’ en ‘Expeditie Robinson.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Brace is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Brace is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Brace ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brace plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Brace

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brace te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brace wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Brace haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Brace online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brace boeken

Bent u benieuwd hoe u Brace kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Brace direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Brace?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brace aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op