Eigenschappen

Prijs:
€ 2295
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Brace boeken?

Brace BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Brace ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brace plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Brace

Deze zanger werd geboren in Indonezië als kind van Surinaamse ouders. Het gezin verhuisde naar Nederland en Brace groeide op in Amsterdam. Zijn vader overleed in 2001. Zijn broer zingt ook. Brace liet zien dat hij ook zangtalent had doordat hij de talentenjacht van het Wakoe Zomerfestival won en in de finale van de Kunstbende in Utrecht stond.

Lange Frans en Baas B vroegen hem om mee te werken aan hun single ‘Moppie.’ Dit werd een grote hit en leverde Brace landelijke bekendheid op. Ook zong hij mee op ‘Ik Ben Je Zat’ van Ali B dat tegelijkertijd ook een hit werd. In 2005 bracht hij zijn eerste solosingle ‘Vraag Jezelf Eens Af’ en het nummer ‘Hartendief’ (samen met Ali B) uit. In 2015 deed hij mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ waar hij derde werd.

In 2017 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers’ en ‘Expeditie Robinson.’

Bekijk optreden van Brace

Vragen over het boeken van Brace?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brace aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op