Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
3x50 minuten
Geluid:
Monitorset
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Boulevard boeken?

De dames van Boulevard maken samen met vier muzikanten van elke show een party. De zangeressen beschikken over veel ervaring, uitstekende vocale kwaliteiten en een flinke dosis humor en zelfspot.

Boulevard speelt oude klassiekers en rockmuziek. Tijdens de show hoor je medleys, mash-ups en de nieuwste hits.


Gages:
3x50 minuten, monitorset €3495
3x50 minuten, inclusief licht en geluid tot 1000 personen
3x50 minuten, inclusief licht en geluid tot 1000 personen €3295 gage bedrijfsfeest €3495


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Boulevard is € 3495. Deze gage voor het inhuren van Boulevard is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Boulevard ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Boulevard plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Boulevard

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boulevard te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boulevard wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Boulevard haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Boulevard online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boulevard boeken

Bent u benieuwd hoe u Boulevard kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Boulevard direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Boulevard?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Boulevard aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op