Eigenschappen

Prijs:
€ 9995
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Monitorset / A-set
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Bouke & The Elvis Matters Band boeken?

Bouke komt uit een muzikale familie en was al van jongs af aan gek op muziek. Op jonge leeftijd zong hij liedjes met zijn vader die hem begeleidde op de accordeon. In 2006 kwam zijn eerste single uit, niet veel later gevolgd door zijn album. Zijn eerste optreden was in de kantine van zijn sportclub.

Bouke & The Elvis Matters Band boeken
De 1 uur durende show brengt het beste van twee werelden samen: de machtige live-stem van Bouke, gekoppeld aan de allergrootste hits van de grootste entertainer ooit.

Met een live-band is Bouke en The Elvis Matters band véél meer dan een walk down Memory Lane.

Bouke brengt als geen ander de klassiekers weer tot leven, alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden: In The Ghetto, Burning Love, Suspicious Minds, Can't Help Falling In Love. Heel de wereld zingt deze classics nog altijd foutloos mee, maar enkel bij The power of Elvis ft. Bouke klinken ze zoals ze zouden moeten klinken. Groots en Majestueus!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Bouke & The Elvis Matters Band is € 9995. Deze gage voor het inhuren van Bouke & The Elvis Matters Band is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Bouke & The Elvis Matters Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bouke & The Elvis Matters Band plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Bouke & The Elvis Matters Band

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bouke & The Elvis Matters Band te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bouke & The Elvis Matters Band wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Bouke & The Elvis Matters Band haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Bouke & The Elvis Matters Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bouke & The Elvis Matters Band boeken

Bent u benieuwd hoe u Bouke & The Elvis Matters Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Bouke & The Elvis Matters Band direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Bouke & The Elvis Matters Band?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bouke & The Elvis Matters Band aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op