Eigenschappen

Prijs:
€ 4950
Tijdsduur:
3x45 minuten
Geluid:
Geluid tot 700 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Boston Tea Party boeken?

Boston Tea Party BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Boston Tea Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Boston Tea Party plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Boston Tea Party

Dè garantie voor je geslaagde feest
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

Feest der herkenning
Met bekende hits en veel mash-ups van über lekkere oude en nieuwe feest-classics brengen we jouw Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get
De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Altijd 3 blazers & 3 zangeressen!
Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie super-spontane mooie getalenteerde zangeressen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Is This A Party Or What?!
Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!

Specials
Met of zonder bekende Artiest live op het podium, of andere specials als leuke extra’s bij een show. Het tiental maakt al jarenlang elke keer weer van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

Kosten
Privéfeesten vanaf €4950
Standaard/bedrijfsfeesten vanaf €5450

Bekijk optreden van Boston Tea Party

Vragen over het boeken van Boston Tea Party?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Boston Tea Party aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op