Eigenschappen

Prijs:
€ 4950
Tijdsduur:
3x45 minuten
Geluid:
Geluid tot 700 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Boston Tea Party boeken?

Dè garantie voor je geslaagde feest
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

Feest der herkenning
Met bekende hits en veel mash-ups van über lekkere oude en nieuwe feest-classics brengen we jouw Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get
De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Altijd 3 blazers & 3 zangeressen!
Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie super-spontane mooie getalenteerde zangeressen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Is This A Party Or What?!
Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!

Specials
Met of zonder bekende Artiest live op het podium, of andere specials als leuke extra’s bij een show. Het tiental maakt al jarenlang elke keer weer van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

Kosten
Privéfeesten vanaf €4950
Standaard/bedrijfsfeesten vanaf €5450

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Boston Tea Party is € 4950. Deze gage voor het inhuren van Boston Tea Party is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Boston Tea Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Boston Tea Party plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Boston Tea Party

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boston Tea Party te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boston Tea Party wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Boston Tea Party haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Boston Tea Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boston Tea Party boeken

Bent u benieuwd hoe u Boston Tea Party kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Boston Tea Party direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Boston Tea Party?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Boston Tea Party aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op