Eigenschappen

Prijs:
€ 4975
Tijdsduur:
25-30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Boris / Bo-Saris boeken?

Deze zanger was de winnaar van Idols in seizoen 2003/2004. Hij was al jong bezig met muziek, zijn vader was een bekende jazzmuzikant. Na zijn middelbare school werd hij op zijn zeventiende toegelaten tot de voorbereidende klas van het conservatorium, maar hij maakte deze studie niet af.

In 2001 maakte hij deel uit van de groep Sofuja en samen met Glenn Corneille deed hij in 2003 mee aan het Nationaal Songfestival. Nadat Boris Idols had gewonnen werd zijn eerste single ‘When You Think Of Me’ een grote hit.

Boris / Bo-Saris is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Boris / Bo-Saris is € 4975. Deze gage voor het inhuren van Boris / Bo-Saris is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Boris / Bo-Saris ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Boris / Bo-Saris plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Boris / Bo-Saris

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boris / Bo-Saris te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boris / Bo-Saris wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Boris / Bo-Saris haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Boris / Bo-Saris online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boris / Bo-Saris boeken

Bent u benieuwd hoe u Boris / Bo-Saris kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Boris / Bo-Saris direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Boris / Bo-Saris?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Boris / Bo-Saris aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op