Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Boris / Bo-Saris boeken?

Boris / Bo-Saris BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Boris / Bo-Saris ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Boris / Bo-Saris plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Boris / Bo-Saris

Deze zanger was de winnaar van Idols in seizoen 2003/2004. Hij was al jong bezig met muziek, zijn vader was een bekende jazzmuzikant. Na zijn middelbare school werd hij op zijn zeventiende toegelaten tot de voorbereidende klas van het conservatorium, maar hij maakte deze studie niet af.

In 2001 maakte hij deel uit van de groep Sofuja en samen met Glenn Corneille deed hij in 2003 mee aan het Nationaal Songfestival. Nadat Boris Idols had gewonnen werd zijn eerste single ‘When You Think Of Me’ een grote hit.

Boris / Bo-Saris is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.


Bekijk optreden van Boris / Bo-Saris

Vragen over het boeken van Boris / Bo-Saris?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Boris / Bo-Saris aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op