Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
3x50 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Booming-Pianos boeken?

Booming Pianos is al jaren letterlijk ‘toonaangevend’ en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. Na meer dan 1.250 optredens weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen.

Booming Pianos onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van state-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew.

Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, wij spelen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om Booming Piano’s te boeken:

-BOOMING PIANOS SMALL 3 pers. (2 pianisten + drums), vanaf €2975
-BOOMING PIANOS BASIC 4 pers. (meest geboekt!) (2 pianisten + drums + gitaar of sax), vanaf €3475
-BOOMING PIANOS XL 5 pers. (2 pianisten + drums + gitaar + sax), vanaf € 3995

De bezettingen zijn altijd inclusief professioneel licht en geluid, decor, instrumentarium (o.a. 2 witte vleugels), bedrukte pennen en voldoende aanvraagformulieren voor verzoeknummers.

TIP: Boek de BOOMING PIANOS DJ erbij voor een avondvullend, non-stop feest!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Booming-Pianos is € 2975. Deze gage voor het inhuren van Booming-Pianos is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Booming-Pianos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Booming-Pianos plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Booming-Pianos

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Booming-Pianos te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Booming-Pianos wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Booming-Pianos haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Booming-Pianos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Booming-Pianos boeken

Bent u benieuwd hoe u Booming-Pianos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Booming-Pianos direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Booming-Pianos?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Booming-Pianos aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op