Eigenschappen

Prijs:
€ 3250
Tijdsduur:
2x 45 minuten
Geluid:
Exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Blues Brothers Tribute boeken?

The Blues Brothers Tribute Band uit Gemert is verkozen tot beste coverband van Nederland en is voortgekomen uit een selectie van in totaal ruim 1600 bands. Hiervoor hebben ze bij alle 6 voorrondes de vakjury prijs gekregen voor beste act, performance, muzikaliteit én show.

 

Showfacts
* 12-koppige band (waaronder 5 blazers)

  plus eigen lichttechnicus, geluidstechnicus en tourmanager

* Minimaal 1,5 uur muziek (loopt meestal uit... 😉)

* Aantal sets en setduur altijd in overleg met de opdrachtgever (bijvoorbeeld 2x 45 min. of 1x 90 min.)

 

Extra's

* The Blues Brothers tribute Band werkt op verzoek met gastartiesten voor een uitgebreidere set. Zoals bijvoorbeeld de Dutch Aretha Franklin.

* The Blues Brothers without ‘The Band’; Alleen de 2 frontmannen (incl. geluidsman) met een live tape-act voor 40 minuten kan ook vanaf € 1295,00 excl. P.A. 


Techniek
The Blues Brothers tribute Band kan voor eigen geluid en/of licht zorgen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de zaal en aantal bezoekers. Mochten er meerdere artiesten optreden, dan kunnen die over dezelfde installatie beschikken.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Blues Brothers Tribute is € 3250. Deze gage voor het inhuren van Blues Brothers Tribute is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Blues Brothers Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blues Brothers Tribute plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Blues Brothers Tribute

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Blues Brothers Tribute te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Blues Brothers Tribute wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Blues Brothers Tribute haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Blues Brothers Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Blues Brothers Tribute boeken

Bent u benieuwd hoe u Blues Brothers Tribute kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Blues Brothers Tribute direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Blues Brothers Tribute?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Blues Brothers Tribute aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op