Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
40 - 60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

BLØF boeken?

BLØF BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van BLØF ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BLØF plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over BLØF

De eerste jaren na de oprichting in 1992 speelden BLØF als coverband. Met het nummer ‘Liefs Uit Londen’ werden ze in 1998 bekend bij het grote publiek, waarna de populariteit van de band sterk steeg.

BLØF maakte nog meer hits, waaronder ‘Aan De Kust,’ ‘Wat Zou Je Doen,’ ‘Harder Dan Ik Hebben Kan,’ ‘Alles Is Liefde’ (titelsong van de gelijknamige film) ‘Later Als Ik Groter Ben,’ ’Zo Stil’ en ‘Zoutelande.’

Drummer Chris Götte overleed in 2001 na een verkeersongeluk. Norman Bonink (die eerder in de Frank Boeien Groep had gespeeld) werd de nieuwe drummer.

Het nummer ‘Dichter Bij dan Ooit’ dat ze na het overlijden van Götte uitbrachten werd een groot succes.

In 2007 kwam er een documentaire over de band in de bioscoop. In 2016 deed zanger Paskal Jakobsen ook een eigen tour.

Bekijk optreden van BLØF

Vragen over het boeken van BLØF?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte BLØF aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op