Eigenschappen

Prijs:
€ 55000
Tijdsduur:
40 - 60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

BLØF boeken?

De eerste jaren na de oprichting in 1992 speelden BLØF als coverband. Met het nummer ‘Liefs Uit Londen’ werden ze in 1998 bekend bij het grote publiek, waarna de populariteit van de band sterk steeg.

BLØF maakte nog meer hits, waaronder ‘Aan De Kust,’ ‘Wat Zou Je Doen,’ ‘Harder Dan Ik Hebben Kan,’ ‘Alles Is Liefde’ (titelsong van de gelijknamige film) ‘Later Als Ik Groter Ben,’ ’Zo Stil’ en ‘Zoutelande.’

Drummer Chris Götte overleed in 2001 na een verkeersongeluk. Norman Bonink (die eerder in de Frank Boeien Groep had gespeeld) werd de nieuwe drummer.

Het nummer ‘Dichter Bij dan Ooit’ dat ze na het overlijden van Götte uitbrachten werd een groot succes.

In 2007 kwam er een documentaire over de band in de bioscoop. In 2016 deed zanger Paskal Jakobsen ook een eigen tour.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van BLØF is € 55000. Deze gage voor het inhuren van BLØF is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van BLØF ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BLØF plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van BLØF

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om BLØF te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u BLØF wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met BLØF haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u BLØF online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

BLØF boeken

Bent u benieuwd hoe u BLØF kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

BLØF direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van BLØF?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte BLØF aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op