Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
3x50 minuten
Geluid:
Geluid tot 1500 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Black Tie Monkey Squad (BTMS) boeken?

De performers van deze show worden ondersteund door een professionele licht- en videoshow. Black Tie Monkey Squad (BTMS)  is een muzikale sensatie waarin good vibes en interactie met het publiek centraal staan.

Het repertoire: een smeltkroes van verschillende stijlen verpakt in een BTMS-jasje.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Black Tie Monkey Squad (BTMS) is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Black Tie Monkey Squad (BTMS) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Black Tie Monkey Squad (BTMS) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Black Tie Monkey Squad (BTMS) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Black Tie Monkey Squad (BTMS)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Black Tie Monkey Squad (BTMS) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Black Tie Monkey Squad (BTMS) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Black Tie Monkey Squad (BTMS) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Black Tie Monkey Squad (BTMS) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Black Tie Monkey Squad (BTMS) boeken

Bent u benieuwd hoe u Black Tie Monkey Squad (BTMS) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Black Tie Monkey Squad (BTMS) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Black Tie Monkey Squad (BTMS)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Black Tie Monkey Squad (BTMS) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op