Eigenschappen

Prijs:
€ 2500
Tijdsduur:
2x30 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Blaas of Glory boeken?

Blaas of Glory BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Blaas of Glory ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blaas of Glory plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Blaas of Glory

Sinds de oprichting in 2007 is Blaas Of Glory bezig met een lange mars. Van Hellendoorn tot Barcelona, van Londen tot Hamburg, van Vlieland tot Finland; de hele wereld zal headbangen op de metalen klanken van lyra en sousafoon.

Om hun doel te bereiken marcheren de strakke mannen desnoods tot de poorten van de hel. Blaas Of Glory is een hilarische, akoestische en mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Gewapend met sousafoon, dwarsfluit, klarinet, lyra, banjo, accordeon, wasbord, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en veel meerstemmige zang, blaast deze Heavy Metal Marching Band klassieke songs uit de prehistorie van de hardrock letterlijk nieuw leven in.

Absolute krakers zijn daarbij verrassende bewerkingen van The Final Countdown (Europe), Running With The Devil (Van Halen) en de grote Sonisphere-hits Enter Venus (Metallica/Shocking Blue) en de Iron Maidley. Uniek in de hele wereld en uitermate geschikt voor festivals en theaterevenementen.

Blaas Of Glory voelt zich thuis op elk podium – versterkt of akoestisch – maar speelt net zo lief op straat tussen het publiek.

Bekijk optreden van Blaas of Glory

Vragen over het boeken van Blaas of Glory?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Blaas of Glory aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op