Eigenschappen

Prijs:
€ 2500
Tijdsduur:
2x30 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Blaas of Glory boeken?

Sinds de oprichting in 2007 is Blaas Of Glory bezig met een lange mars. Van Hellendoorn tot Barcelona, van Londen tot Hamburg, van Vlieland tot Finland; de hele wereld zal headbangen op de metalen klanken van lyra en sousafoon.

Om hun doel te bereiken marcheren de strakke mannen desnoods tot de poorten van de hel. Blaas Of Glory is een hilarische, akoestische en mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Gewapend met sousafoon, dwarsfluit, klarinet, lyra, banjo, accordeon, wasbord, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en veel meerstemmige zang, blaast deze Heavy Metal Marching Band klassieke songs uit de prehistorie van de hardrock letterlijk nieuw leven in.

Absolute krakers zijn daarbij verrassende bewerkingen van The Final Countdown (Europe), Running With The Devil (Van Halen) en de grote Sonisphere-hits Enter Venus (Metallica/Shocking Blue) en de Iron Maidley. Uniek in de hele wereld en uitermate geschikt voor festivals en theaterevenementen.

Blaas Of Glory voelt zich thuis op elk podium – versterkt of akoestisch – maar speelt net zo lief op straat tussen het publiek.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Blaas of Glory is € 2500. Deze gage voor het inhuren van Blaas of Glory is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Blaas of Glory ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blaas of Glory plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Blaas of Glory

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Blaas of Glory te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Blaas of Glory wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Blaas of Glory haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Blaas of Glory online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Blaas of Glory boeken

Bent u benieuwd hoe u Blaas of Glory kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Blaas of Glory direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Blaas of Glory?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Blaas of Glory aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op