Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90-120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE boeken?

Beth Hart is misschien niet de bekendste maar wel een enorm populaire zangeres meteen geweldige schare trouwe fans. Haar optredens verkopen in een mum van tijd uit en dat is niet gek. Op het podium geeft ze zich helemaal, altijd. Haar turbulente verleden bood en biedt nog steeds inspiratie voor meeslepende teksten en knappe muzikale arrangementen, soms klein en akoestisch, soms bombastisch met gillende gitaren.


De energieke Linda en haar doorgewinterde muzikanten vertolken Beth Hart op een manier die haar reputatie eer aan doet. Delicious Surprise staat garant voor een meeslepende show; bitchy, bluesy, raw & sweet.


Tijdens de show speelt Delicious Surprise indien gewenst ook covers van andere artiesten in uitvoeringen die Beth gedaan heeft (bands als als Led Zeppelin, Etta James, Tina Turner, Gavin de Graw, etc.) en daarmee blijft het ook interessant voor mensen die onbekend zijn met Beth Hart.


Enkele referenties: Parkfeest Oosterhout, Hemelvaartfeesten Ulft, Stadsfeesten Doetinchem, Oranjeparkfestival Dongen, Eastwoodstock, jury+publiekswinnaar van Battle of the Tribute Bands, etc.


Maar even goed speelt de band in kleine (en grotere) kroegen. Het contact met publiek in kleinere gelegenheden is voor de band even gaaf als een megapodium op een groot festival.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE boeken

Bent u benieuwd hoe u BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op