Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90-120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE boeken?

BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE

Beth Hart is misschien niet de bekendste maar wel een enorm populaire zangeres meteen geweldige schare trouwe fans. Haar optredens verkopen in een mum van tijd uit en dat is niet gek. Op het podium geeft ze zich helemaal, altijd. Haar turbulente verleden bood en biedt nog steeds inspiratie voor meeslepende teksten en knappe muzikale arrangementen, soms klein en akoestisch, soms bombastisch met gillende gitaren.


De energieke Linda en haar doorgewinterde muzikanten vertolken Beth Hart op een manier die haar reputatie eer aan doet. Delicious Surprise staat garant voor een meeslepende show; bitchy, bluesy, raw & sweet.


Tijdens de show speelt Delicious Surprise indien gewenst ook covers van andere artiesten in uitvoeringen die Beth gedaan heeft (bands als als Led Zeppelin, Etta James, Tina Turner, Gavin de Graw, etc.) en daarmee blijft het ook interessant voor mensen die onbekend zijn met Beth Hart.


Enkele referenties: Parkfeest Oosterhout, Hemelvaartfeesten Ulft, Stadsfeesten Doetinchem, Oranjeparkfestival Dongen, Eastwoodstock, jury+publiekswinnaar van Battle of the Tribute Bands, etc.


Maar even goed speelt de band in kleine (en grotere) kroegen. Het contact met publiek in kleinere gelegenheden is voor de band even gaaf als een megapodium op een groot festival.


Bekijk optreden van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE

Vragen over het boeken van BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte BETH HART Tribute - DELICIOUS SURPRISE aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op