Eigenschappen

Prijs:
€ 4250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Berget Lewis boeken?

Berget Lewis werd in Amsterdam geboren en heeft Surinaamse ouders. Ze begon op jonge leeftijd als a capella zangeres en ging in 1986 op tournee door de VS met een gospelkoor. Ze begon haar professionele zangcarrière als achtergrondzangeres bij ‘Total Touch.’

In 2003 deed ze mee aan het Nationaal Songfestival. Haar eerste album kwam uit in 2007. In 2012 mocht ze de rol van Maria vertolken tijdens The Passion. In datzelfde jaar deed ze mee aan ‘De Beste Zangers.’

In 2014 speelde ze de rol van Effie White in de musical ‘Dreamgirls.’ In 2017 deed ze mee aan X-Factor in Groot-Brittannië.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Berget Lewis is € 4250. Deze gage voor het inhuren van Berget Lewis is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Berget Lewis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Berget Lewis plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Berget Lewis

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Berget Lewis te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Berget Lewis wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Berget Lewis haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Berget Lewis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Berget Lewis boeken

Bent u benieuwd hoe u Berget Lewis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Berget Lewis direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Berget Lewis?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Berget Lewis aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op