Eigenschappen

Prijs:
€ 4250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Berget Lewis boeken?

Berget Lewis BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Berget Lewis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Berget Lewis plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Berget Lewis

Berget Lewis werd in Amsterdam geboren en heeft Surinaamse ouders. Ze begon op jonge leeftijd als a capella zangeres en ging in 1986 op tournee door de VS met een gospelkoor. Ze begon haar professionele zangcarrière als achtergrondzangeres bij ‘Total Touch.’

In 2003 deed ze mee aan het Nationaal Songfestival. Haar eerste album kwam uit in 2007. In 2012 mocht ze de rol van Maria vertolken tijdens The Passion. In datzelfde jaar deed ze mee aan ‘De Beste Zangers.’

In 2014 speelde ze de rol van Effie White in de musical ‘Dreamgirls.’ In 2017 deed ze mee aan X-Factor in Groot-Brittannië.

Bekijk optreden van Berget Lewis

Vragen over het boeken van Berget Lewis?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Berget Lewis aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op