Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 300 personen
Vraag offerte aan

Ben Saunders boeken?

Ben Saunders BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ben Saunders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Saunders plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ben Saunders

Ben Saunders kreeg nationale bekendheid doordat hij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ won. Veel van de nummers die hij daar zong, werden grote hits.

Eind jaren 90 deed hij samen met zijn broer Dean mee aan verschillende talentenjachten onder de naam ‘Daddy’s Wish.’ Ze deden in 2000 mee aan het programma ‘Alles Voor De Band’ waaruit de popgroep ‘Follow That Dream’ voortkwam.

In 2003 namen de broers deel aan het Nationaal Songfestival met het nummer ‘Stand As One.’ Ben Saunders deed in 2014 mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’

Ook speelde hij in de film ‘Zombibi.’ In 2018 speelde Saunders de rol van Barabas tijdens ‘The Passion.’

Bekijk optreden van Ben Saunders

Vragen over het boeken van Ben Saunders?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ben Saunders aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op