Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 300 personen
Vraag offerte aan

Ben Saunders boeken?

Ben Saunders kreeg nationale bekendheid doordat hij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ won. Veel van de nummers die hij daar zong, werden grote hits.

Eind jaren 90 deed hij samen met zijn broer Dean mee aan verschillende talentenjachten onder de naam ‘Daddy’s Wish.’ Ze deden in 2000 mee aan het programma ‘Alles Voor De Band’ waaruit de popgroep ‘Follow That Dream’ voortkwam.

In 2003 namen de broers deel aan het Nationaal Songfestival met het nummer ‘Stand As One.’ Ben Saunders deed in 2014 mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’

Ook speelde hij in de film ‘Zombibi.’ In 2018 speelde Saunders de rol van Barabas tijdens ‘The Passion.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ben Saunders is € 2975. Deze gage voor het inhuren van Ben Saunders is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ben Saunders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Saunders plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ben Saunders

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ben Saunders te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ben Saunders wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ben Saunders haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ben Saunders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ben Saunders boeken

Bent u benieuwd hoe u Ben Saunders kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ben Saunders direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ben Saunders?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ben Saunders aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op