Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Ben Liebrand boeken?

Ben Liebrand BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ben Liebrand ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Liebrand plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ben Liebrand

Ben wordt beschouwd als een van de grondleggers van het DJ mixen. Collega’s gaven hem de titel Mastermixer waarop hij best trotst is! Ben is nog steeds een van de meest technisch onderlegde DJ’s, waarbij Ben er op let dat al die techniek nooit in de weg staat van een perfecte avond voor het hele publiek. 

De nerds zullen alle gebruikte technieken zeer waarderen, maar nog belangrijker, het grote publiek, zal van het ene moment van herkenning naar het andere gaan.

Ben draait Dance Classics & 90's 

Bekijk optreden van Ben Liebrand

Vragen over het boeken van Ben Liebrand?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ben Liebrand aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op