Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Ben Liebrand boeken?

Ben wordt beschouwd als een van de grondleggers van het DJ mixen. Collega’s gaven hem de titel Mastermixer waarop hij best trotst is! Ben is nog steeds een van de meest technisch onderlegde DJ’s, waarbij Ben er op let dat al die techniek nooit in de weg staat van een perfecte avond voor het hele publiek. 

De nerds zullen alle gebruikte technieken zeer waarderen, maar nog belangrijker, het grote publiek, zal van het ene moment van herkenning naar het andere gaan.

Ben draait Dance Classics & 90's 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ben Liebrand is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Ben Liebrand is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ben Liebrand ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Liebrand plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ben Liebrand

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ben Liebrand te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ben Liebrand wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ben Liebrand haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ben Liebrand online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ben Liebrand boeken

Bent u benieuwd hoe u Ben Liebrand kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ben Liebrand direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ben Liebrand?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ben Liebrand aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op