Eigenschappen

Prijs:
€ 2495
Tijdsduur:
30 - 40 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Ben Cramer boeken?

Deze Amsterdamse zanger werkte na de ULO twee jaar als jongste bediende bij een verzekeringsmaatschappij. Samen met zijn begeleidingsgroep ‘The Sparklings’ won hij in 1964 een talentenjacht in Amsterdam.

In 1967 werd zijn eerste single ‘Zai Zai Zai’ een grote hit. Zijn bekendste nummer is ‘De Clown’ uit 1971. In 1973 deed hij mee aan het Eurovisie Songfestival.

Hij speelde ook in musicals, waaronder ‘Evita,’ ‘Chicago,’ ‘The Phantom Of The Opera,’ ‘Aida’ en ‘Belle en het Beest.’ Ook speelde hij gastrollen in televisieseries zoals Flodder en Baantjer.

In 2008 speelde hij in de film ‘Sinterklaas En Het Geheim Van Het Grote Boek.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ben Cramer is € 2495. Deze gage voor het inhuren van Ben Cramer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ben Cramer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Cramer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ben Cramer

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ben Cramer te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ben Cramer wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ben Cramer haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ben Cramer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ben Cramer boeken

Bent u benieuwd hoe u Ben Cramer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ben Cramer direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ben Cramer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ben Cramer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op