Eigenschappen

Prijs:
€ 2495
Tijdsduur:
30 - 40 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Ben Cramer boeken?

Ben Cramer BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ben Cramer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Cramer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ben Cramer

Deze Amsterdamse zanger werkte na de ULO twee jaar als jongste bediende bij een verzekeringsmaatschappij. Samen met zijn begeleidingsgroep ‘The Sparklings’ won hij in 1964 een talentenjacht in Amsterdam.

In 1967 werd zijn eerste single ‘Zai Zai Zai’ een grote hit. Zijn bekendste nummer is ‘De Clown’ uit 1971. In 1973 deed hij mee aan het Eurovisie Songfestival.

Hij speelde ook in musicals, waaronder ‘Evita,’ ‘Chicago,’ ‘The Phantom Of The Opera,’ ‘Aida’ en ‘Belle en het Beest.’ Ook speelde hij gastrollen in televisieseries zoals Flodder en Baantjer.

In 2008 speelde hij in de film ‘Sinterklaas En Het Geheim Van Het Grote Boek.’

Bekijk optreden van Ben Cramer

Vragen over het boeken van Ben Cramer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ben Cramer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op