Eigenschappen

Prijs:
€ 6500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Belle-Perez boeken?

Deze Spaanse zangeres groeide op in België. Ze is vooral bekend van het nummer ‘Que Viva La Vida’ (van de soundtrack van Madagascar). Ze werd bekend door haar deelname aan Eurosong (de Belgische voorselectie voor het Eurovisie Songfestival) met het liedje ‘Hello World.’

In 2006 deed ze mee aan het Eurovisie Songfestival met het liedje ‘El Mundo Bailando’ en werd zowel in de halve finale als in de finale derde. Uiteindelijk maakte Belle de overstap van pop naar latin en dit bleek een goede zet. Belle presenteert ook programma’s.

Belle Perez  is ook met liveband te boeken, 1x75 minuten, exclusief techniek, vanaf €10.550

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Belle-Perez is € 6500. Deze gage voor het inhuren van Belle-Perez is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Belle-Perez ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Belle-Perez plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Belle-Perez

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Belle-Perez te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Belle-Perez wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Belle-Perez haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Belle-Perez online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Belle-Perez boeken

Bent u benieuwd hoe u Belle-Perez kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Belle-Perez direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Belle-Perez?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Belle-Perez aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op