Eigenschappen

Prijs:
€ 6500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Belle-Perez boeken?

Belle-Perez BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Belle-Perez ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Belle-Perez plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Belle-Perez

Deze Spaanse zangeres groeide op in België. Ze is vooral bekend van het nummer ‘Que Viva La Vida’ (van de soundtrack van Madagascar). Ze werd bekend door haar deelname aan Eurosong (de Belgische voorselectie voor het Eurovisie Songfestival) met het liedje ‘Hello World.’

In 2006 deed ze mee aan het Eurovisie Songfestival met het liedje ‘El Mundo Bailando’ en werd zowel in de halve finale als in de finale derde. Uiteindelijk maakte Belle de overstap van pop naar latin en dit bleek een goede zet. Belle presenteert ook programma’s.

Belle Perez  is ook met liveband te boeken, 1x75 minuten, exclusief techniek, vanaf €10.550

Bekijk optreden van Belle-Perez

Vragen over het boeken van Belle-Perez?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Belle-Perez aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op