Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
1x90 minuten / 2x 45 minuten
Geluid:
Monitorset
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Bee Gees Forever boeken?

Bee Gees Forever blaast de muziek van de Bee Gees nieuw leven in. De jonge, enthousiaste muzikanten treden sinds 2023 samen op.

De agenda stroomt razendsnel vol! Nog dit jaar staan de mannen van Bee Gees Forever op alle grote podia van het land en wordt er een grote theatertour uitgerold. Zanger Mike (Barry Gibb) kan ophouden met stukadoren: hij is nu fulltime Barry! Samen met Jeffrey en alleskunner Martijn  -zijn “Gibb-broers” - vormt hij de kern van Bee Gees Forever.

Door hun deelname aan the Tribute: Battle of the Bands in 2024 neemt hun succes alleen maar toe. 

Let op! De agenda voor 2024 is volledig volgeboekt!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Bee Gees Forever is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Bee Gees Forever is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Bee Gees Forever ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bee Gees Forever plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Bee Gees Forever

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bee Gees Forever te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bee Gees Forever wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Bee Gees Forever haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Bee Gees Forever online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bee Gees Forever boeken

Bent u benieuwd hoe u Bee Gees Forever kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Bee Gees Forever direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Bee Gees Forever?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bee Gees Forever aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op