Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
2x30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

BB Bootleg boeken?

Maak kennis met de charmante dames van BB Bootleg! Een sprankelende, stoere meidengroep bestaande uit Rosy, Marsy, en Debsy. Zij brengen de Swing van toen met de Beats van nu!

De meiden van BB Bootleg staan garant voor een knallende set ‘BB Beats’ waar flink op gedanst kan worden! Tevens is de act te boeken met een rustigere set ‘Easy Swing Diner Music’ als muzikale omlijsting van uw diner, ontvangst of receptie. Deze ‘Vintage Music’ act zullen u en uw gasten niet snel vergeten!

BB Bootleg steekt oude liedjes van de jaren 40 tot en met de jaren 80 in een nieuw jasje. Zo zingen zij “In the mood” bijvoorbeeld met dance beats en wordt “Sweet Dreams” van Eurythmics in een nieuw jasje gestoken. Door een brug te slaan tussen de oude tunes, meerstemmige zang en hedendaagse beats worden deze stoere meiden ook wel de ‘Andrews Sisters met ballen’ genoemd. Een veelzijdig en verrassende act dus!

BB Bootleg komt goed tot zijn recht als podium act. Daarnaast is er ook een verrassende mobiele act beschikbaar. Zij spelen dan diverse korte sets waarbij zijn mobiel met een compacte accu geluidsinstallatie kunnen verplaatsen tussen het publiek.

Door de ruime keuze in styling, variërend van ‘Army Style’ tot ‘Chique Cocktail’, zijn deze stoere meiden zeer veelzijdig in te zetten op thema feesten. Denk daarbij aan een jaren 20/30/40/50 feest, great gatsby event of army party.

BB Bootleg is daarmee een stoere act met veel mogelijkheden en een veelzijdige uitstraling. Daardoor is de zanggroep geschikt voor uiteenlopende evenementen, festivals, bedrijfsfeesten en zelfs bruiloften.

Indicatieprijs vanaf €1495

De prijs (richtprijs) voor het boeken van BB Bootleg is € 1495. Deze gage voor het inhuren van BB Bootleg is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van BB Bootleg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BB Bootleg plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om BB Bootleg te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u BB Bootleg wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met BB Bootleg haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u BB Bootleg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

BB Bootleg boeken

Bent u benieuwd hoe u BB Bootleg kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

BB Bootleg direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van BB Bootleg?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte BB Bootleg aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op