Eigenschappen

Prijs:
€ 450
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Bart Uriot boeken?

Bart heeft op veel verschillende evenementen gestaan en kan nu en dan gezien worden in de straten van Amsterdam als Street Magician. Bart heeft ook een groot netwerk opgebouwd dat bestaat uit de beste professionele nationale en internationale goochelaars.

Bart is nu te boeken als tafelgoochelaar. Close-Up Magic, ook wel het tafelgoochelen genoemd, is het soort magie waarin Bart zich heeft gespecialiseerd. Dit is het soort magie waar de toeschouwers enkele centimeters vandaan zitten, dus echt met de neus erbovenop!

Dit is ook het soort magie dat u op tv ziet van Victor Mits, DMC en Dynamo. Magie die niemand gelooft, totdat ze het met hun eigen ogen zien!

Verras uw gasten!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Bart Uriot is € 450. Deze gage voor het inhuren van Bart Uriot is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Bart Uriot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Uriot plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Bart Uriot

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bart Uriot te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bart Uriot wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Bart Uriot haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Bart Uriot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bart Uriot boeken

Bent u benieuwd hoe u Bart Uriot kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Bart Uriot direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Bart Uriot ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bart Uriot aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op