Eigenschappen

Prijs:
€ 450
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Bart Uriot boeken?

Ervaar de Magie van Bart Uriot
 
Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Zoek niet verder dan de magie van Bart Uriot. Met jarenlange ervaring in de branche en optredens voor publiek van alle leeftijden en maten, is Bart Uriot een toptalent in de wereld van magie. Hij treedt regelmatig op in de altijd uitverkochte Amsterdam Magic Show en heeft zelfs internationale tournees gedaan in landen als Tsjechië en Bulgarije.
 
Tafel Goochelen
Bart Uriot is gespecialiseerd in Close-up Magic, ook wel bekend als tafel goochelen. Dit is het soort magie waarbij het publiek slechts een paar centimeter verwijderd is, zodat ze elk detail van de voorstelling kunnen zien. Dit is het soort magie dat je op tv ziet. Bart Uriot voert magie uit die niemand gelooft totdat ze het met eigen ogen zien!
 
Centrale Show
Naast Close-up Magic biedt Bart Uriot ook een centrale show die uitermate geschikt is voor bedrijfsevenementen, bruiloften, recepties of privéfeesten. Deze 30 minuten durende show zal uw gasten verbazen met zijn ongelooflijke illusies en podiumpresentatie die uw publiek op het puntje van hun stoel zal houden.
 
Aanpasbaar en Flexibel
Bart Uriot biedt ook de mogelijkheid om zijn optreden aan te passen aan het thema en de sfeer van uw evenement. Hij kan een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring voor uw gasten creëren. Hij is een flexibele artiest, in staat zich aan te passen aan eventuele wijzigingen of vertragingen in het schema en heeft altijd een positieve instelling, waardoor het een plezier is om met hem samen te werken.

Prijzen
Tafel Goochelen 1 uur € 450
Tafel Goochelen 2 uur € 550
Tafel Goochelen 3 uur € 650
Elk extra uur € 75

* Reiskosten worden berekend op basis van € 0,35 per gereden KM.
  
Wacht niet langer en boek Bart Uriot voor uw volgende evenement. Zijn goochelshows zijn de perfecte aanvulling op elke receptie, evenement, diner, ceremonie of feest. Hij wordt een uniek visitekaartje voor uw bedrijf en laat uw gasten nog lang napraten over uw evenement.

Maak uw evenement echt magisch en boek vandaag nog Bart Uriot!
 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Bart Uriot is € 450. Deze gage voor het inhuren van Bart Uriot is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Bart Uriot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Uriot plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Bart Uriot

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bart Uriot te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bart Uriot wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Bart Uriot haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Bart Uriot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bart Uriot boeken

Bent u benieuwd hoe u Bart Uriot kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Bart Uriot direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Bart Uriot ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bart Uriot aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op