Eigenschappen

Prijs:
€ 450
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Bart Uriot boeken?

Bart Uriot BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Bart Uriot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Uriot plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Bart Uriot

Bart heeft op veel verschillende evenementen gestaan en kan nu en dan gezien worden in de straten van Amsterdam als Street Magician. Bart heeft ook een groot netwerk opgebouwd dat bestaat uit de beste professionele nationale en internationale goochelaars.

Bart is nu te boeken als tafelgoochelaar. Close-Up Magic, ook wel het tafelgoochelen genoemd, is het soort magie waarin Bart zich heeft gespecialiseerd. Dit is het soort magie waar de toeschouwers enkele centimeters vandaan zitten, dus echt met de neus erbovenop!

Dit is ook het soort magie dat u op tv ziet van Victor Mits, DMC en Dynamo. Magie die niemand gelooft, totdat ze het met hun eigen ogen zien!

Verras uw gasten!

Bekijk optreden van Bart Uriot

Vragen over het boeken van Bart Uriot ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bart Uriot aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op