Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
20 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Barry White (imitator) boeken?

Deze Barry White imitator is perfect voor een evenement in het Soul en/of discothema. In 20 minuten brengt Sonny de grootste hits van Barry White.

Sonny lijkt niet alleen op Barry White, maar klinkt ook nog eens als hem. Barry White was een beroemde Amerikaanse soul- en discozanger die veel hits heeft gescoord met zijn fluwelen stem en prachtige arrangementen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Barry White (imitator) is € 995. Deze gage voor het inhuren van Barry White (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Barry White (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barry White (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Barry White (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Barry White (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Barry White (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Barry White (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Barry White (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Barry White (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Barry White (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Barry White (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Barry White (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Barry White (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op