Eigenschappen

Prijs:
€ 1075
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Barry Paf boeken?

Barry Paf BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Barry Paf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barry Paf plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Barry Paf

Met een energieke mix van hits en meezingers ga je gegarandeerd helemaal los.

Barry is een echt feestbeest, en dat merk je aan zijn opzwepende manier van draaien. Altijd 100% positiviteit en energie!

Beleef een avond vol vette hits, flash-backs, gekkigheid en meezingmomenten. Dikke dance-hits, Top-40 en zelfs zo nu en dan een foute Classic: met 15 jaar ervaring haal je met BARRY PAF een van de beste allround-DJ’s van Nederland in huis. Bruiloften of personeelsfeesten, club of strandtent, feesttent of festival; Barry zet de tent altijd op z’n kop!

Op zijn 17e startte hij als jongste DJ ooit van Radio 538, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek.


Barry Paf ken je natuurlijk van Radio 538. Jarenlang een vertrouwd geluid op je radio en tegenwoordig heeft hij o.a. zijn eigen avond in de SOHO Amsterdam. 

Bekijk optreden van Barry Paf

Vragen over het boeken van Barry Paf?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Barry Paf aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op