Eigenschappen

Prijs:
€ 1295
Tijdsduur:
1x 90 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Barry Paf boeken?

Met een energieke mix van hits en meezingers ga je gegarandeerd helemaal los.

Barry is een echt feestbeest, en dat merk je aan zijn opzwepende manier van draaien. Altijd 100% positiviteit en energie!

Beleef een avond vol vette hits, flash-backs, gekkigheid en meezingmomenten. Dikke dance-hits, Top-40 en zelfs zo nu en dan een foute Classic: met 15 jaar ervaring haal je met BARRY PAF een van de beste allround-DJ’s van Nederland in huis. Bruiloften of personeelsfeesten, club of strandtent, feesttent of festival; Barry zet de tent altijd op z’n kop!

Op zijn 17e startte hij als jongste DJ ooit van Radio 538, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Barry Paf is € 1295. Deze gage voor het inhuren van Barry Paf is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Barry Paf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barry Paf plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Barry Paf

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Barry Paf te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Barry Paf wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Barry Paf haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Barry Paf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Barry Paf boeken

Bent u benieuwd hoe u Barry Paf kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Barry Paf direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Barry Paf?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Barry Paf aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op