Eigenschappen

Prijs:
€ 750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Barry Badpak boeken?

Sinds hun doorbraak in 2011 met “Waar Ga Je Heen Met Je Kamelenteen’ is wat begon als een grap uitgegroeid tot de entertainmentact van nu en is Barry Badpak niet meer weg te denken van feesten. Inmiddels hebben ze zo’n 20 heerlijke hitjes en ook hun eigen musical gemaakt.

Barry Badpak bestaat uit drie zeer ervaren DJ’s, die met hun gezamenlijke ervaring een spetterende act hebben weten neer te zetten. Zeer geschikt voor de feesten waar gezelligheid nog wel belangrijk is.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Barry Badpak is € 750. Deze gage voor het inhuren van Barry Badpak is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Barry Badpak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barry Badpak plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Barry Badpak

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Barry Badpak te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Barry Badpak wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Barry Badpak haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Barry Badpak online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Barry Badpak boeken

Bent u benieuwd hoe u Barry Badpak kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Barry Badpak direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Barry Badpak?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Barry Badpak aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op