Eigenschappen

Prijs:
€ 750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Barry Badpak boeken?

Barry Badpak BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Barry Badpak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barry Badpak plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Barry Badpak

Sinds hun doorbraak in 2011 met “Waar Ga Je Heen Met Je Kamelenteen’ is wat begon als een grap uitgegroeid tot de entertainmentact van nu en is Barry Badpak niet meer weg te denken van feesten. Inmiddels hebben ze zo’n 20 heerlijke hitjes en ook hun eigen musical gemaakt.

Barry Badpak bestaat uit drie zeer ervaren DJ’s, die met hun gezamenlijke ervaring een spetterende act hebben weten neer te zetten. Zeer geschikt voor de feesten waar gezelligheid nog wel belangrijk is.

Bekijk optreden van Barry Badpak

Vragen over het boeken van Barry Badpak?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Barry Badpak aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op