Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Barend van Deelen boeken?

Van Deelen begon zijn carrière bij Midland FM en van daaruit naar Veronica. Door zijn ervaring kon hij aan de slag bij 3FM. In 2015 ging hij werken voor de AVRO TROS. Hij stapte in 2016 over naar Radio 538.

Naast radiomaken op Radio 538 maakt hij ook YouTubefilmpjes voor het kanaal van 538 en presenteert hij de festivals van Radio 538.

Barend draait 90's & Nu

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Barend van Deelen is € 1450. Deze gage voor het inhuren van Barend van Deelen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Barend van Deelen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barend van Deelen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Barend van Deelen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Barend van Deelen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Barend van Deelen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Barend van Deelen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Barend van Deelen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Barend van Deelen boeken

Bent u benieuwd hoe u Barend van Deelen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Barend van Deelen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Barend van Deelen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Barend van Deelen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op