Eigenschappen

Prijs:
€ 2195
Tijdsduur:
1x60 + 1x90 minuten
Geluid:
tot 250 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Balloon boeken?

BALLOON is een frisse coverband uit Noord-Limburg. In 2018 kwamen de 6 muzikanten bij elkaar en vanaf dat moment was de band geboren. BALLOON speelt covers en medleys in afwisselende stijlen; een gaaf en divers repertoire in combinatie met een flitsende show!

Een feest met BALLOON bestaat uit verschillende tijdzones; alles van de jaren 70 tot de hedendaagse muziek. Denk bijvoorbeeld aan hits van ABBA, Queen en Toto, maar ook Backstreet Boys en Whitney Houston komen voorbij.

Het zestal bestaat uit een prachtige zangeres, een energieke zanger en 4 fantastische rasmuzikanten.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Balloon is € 2195. Deze gage voor het inhuren van Balloon is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Balloon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Balloon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Balloon

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Balloon te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Balloon wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Balloon haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Balloon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Balloon boeken

Bent u benieuwd hoe u Balloon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Balloon direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Balloon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Balloon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op