Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
1x60 + 1x90 minuten
Geluid:
Monitorset
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Balloon boeken?

Balloon BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Balloon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Balloon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Balloon

BALLOON is een frisse coverband uit Noord-Limburg. In 2018 kwamen de 6 muzikanten bij elkaar en vanaf dat moment was de band geboren. BALLOON speelt covers en medleys in afwisselende stijlen; een gaaf en divers repertoire in combinatie met een flitsende show!

Een feest met BALLOON bestaat uit verschillende tijdzones; alles van de jaren 70 tot de hedendaagse muziek. Denk bijvoorbeeld aan hits van ABBA, Queen en Toto, maar ook Backstreet Boys en Whitney Houston komen voorbij.

Het zestal bestaat uit een prachtige zangeres, een energieke zanger en 4 fantastische rasmuzikanten.


Bekijk optreden van Balloon

Vragen over het boeken van Balloon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Balloon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op