Eigenschappen

Prijs:
€ 1795
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Babette van Veen boeken?

Babette kreeg vooral bekendheid bij het grote publiek door haar rol van Linda Dekker in de soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden.’ Ze is de dochter van Herman van Veen. Na de scheiding van haar ouders groeide ze op in Breukelen bij haar moeder en stiefvader. In 2006 deed ze mee aan ‘Dancing On Ice.’

Ze speelde in 2011 ook in Raveleijn als Sophie Woudenberg. Ook speelde ze in 2012 in een seizoen van Vrijland. Ze speelde ook in verschillende films. In het seizoen 2002-2003 speelde ze de rol van Jasmine in de musical ‘Aladdin.’

In 2009 speelde ze de rol van Marjorie Houseman in ‘Dirty Dancing.’ Ze maakte deel uit van de meidengroep ‘Linda, Roos & Jessica’ waarmee ze de hit ‘Ademnood’ maakte.

In 2005 kwam haar eerste soloalbum uit. Ook stond ze voor de Partij voor de Dieren op de lijst voor de verkiezingen voor het Europees Parlement en voor de Tweede Kamerverkiezingen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Babette van Veen is € 1795. Deze gage voor het inhuren van Babette van Veen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Babette van Veen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Babette van Veen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Babette van Veen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Babette van Veen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Babette van Veen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Babette van Veen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Babette van Veen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Babette van Veen boeken

Bent u benieuwd hoe u Babette van Veen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Babette van Veen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Babette van Veen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Babette van Veen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op