Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Babette van Veen boeken?

Babette van Veen BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Babette van Veen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Babette van Veen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Babette van Veen

Babette kreeg vooral bekendheid bij het grote publiek door haar rol van Linda Dekker in de soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden.’ Ze is de dochter van Herman van Veen. Na de scheiding van haar ouders groeide ze op in Breukelen bij haar moeder en stiefvader. In 2006 deed ze mee aan ‘Dancing On Ice.’

Ze speelde in 2011 ook in Raveleijn als Sophie Woudenberg. Ook speelde ze in 2012 in een seizoen van Vrijland. Ze speelde ook in verschillende films. In het seizoen 2002-2003 speelde ze de rol van Jasmine in de musical ‘Aladdin.’

In 2009 speelde ze de rol van Marjorie Houseman in ‘Dirty Dancing.’ Ze maakte deel uit van de meidengroep ‘Linda, Roos & Jessica’ waarmee ze de hit ‘Ademnood’ maakte.

In 2005 kwam haar eerste soloalbum uit. Ook stond ze voor de Partij voor de Dieren op de lijst voor de verkiezingen voor het Europees Parlement en voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Bekijk optreden van Babette van Veen

Vragen over het boeken van Babette van Veen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Babette van Veen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op