Eigenschappen

Prijs:
€ 895
Tijdsduur:
3x50 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Arjan Baakman (zanger/pianist) boeken?

Arjan Baakman: zanger, pianist en entertainer!

Met zijn vleugel en geweldige stem speelt hij op de meest uiteenlopende evenementen. Van easy listening tot meezingers, en van rock ’n roll tot heerlijke swingmuziek. 

Deze graag geziene rasmuzikant heeft met zijn ruime ervaring zijn sporen reeds verdiend. Met humor, entertainment en interactie met publiek weet hij in te spelen op iedere gelegenheid.

In 2013 heeft Arjen meegedaan aan The Voice of Holland.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Arjan Baakman (zanger/pianist) is € 895. Deze gage voor het inhuren van Arjan Baakman (zanger/pianist) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Arjan Baakman (zanger/pianist) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arjan Baakman (zanger/pianist) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Arjan Baakman (zanger/pianist)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Arjan Baakman (zanger/pianist) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Arjan Baakman (zanger/pianist) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Arjan Baakman (zanger/pianist) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Arjan Baakman (zanger/pianist) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Arjan Baakman (zanger/pianist) boeken

Bent u benieuwd hoe u Arjan Baakman (zanger/pianist) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Arjan Baakman (zanger/pianist) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Arjan Baakman (zanger/pianist)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Arjan Baakman (zanger/pianist) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op