Eigenschappen

Prijs:
€ 2475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

April Darby boeken?

April Darby BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van April Darby ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van April Darby plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over April Darby

April Darby is met haar looks, performance en soulvolle stem vastberaden om elk podium te veroveren. Ze deed mee aan het tiende seizoen van het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Ze speelde (hoofd)rollen in musicals waaronder ‘The Bodyguard’ en ‘Aida In Concert.’ Ook mocht ze in 2018 de opening verzorgen van het Televizierringgala en sprak ze in 2019 een Nederlandse stem in voor Disney’s ‘The Lion King.’

Ze werkt ook hard aan een solocarrière in de muziek en brengt muziek uit. Muziek en entertainment is haar met de paplepel ingegoten en ze doet niets liever dan op het podium staan.

Door haar Amerikaanse achtergrond is ze altijd geïnspireerd geweest door grote Amerikaanse artiesten.

Bekijk optreden van April Darby

Vragen over het boeken van April Darby?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte April Darby aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op