Eigenschappen

Prijs:
€ 3950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

April Darby boeken?

April Darby is met haar looks, performance en soulvolle stem vastberaden om elk podium te veroveren. Ze deed mee aan het tiende seizoen van het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Ze speelde (hoofd)rollen in musicals waaronder ‘The Bodyguard’ en ‘Aida In Concert.’ Ook mocht ze in 2018 de opening verzorgen van het Televizierringgala en sprak ze in 2019 een Nederlandse stem in voor Disney’s ‘The Lion King.’

Ze werkt ook hard aan een solocarrière in de muziek en brengt muziek uit. Muziek en entertainment is haar met de paplepel ingegoten en ze doet niets liever dan op het podium staan.

Door haar Amerikaanse achtergrond is ze altijd geïnspireerd geweest door grote Amerikaanse artiesten. 

April treedt op met twee danseressen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van April Darby is € 3950. Deze gage voor het inhuren van April Darby is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van April Darby ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van April Darby plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van April Darby

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om April Darby te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u April Darby wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met April Darby haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u April Darby online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

April Darby boeken

Bent u benieuwd hoe u April Darby kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

April Darby direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van April Darby?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte April Darby aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op