Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30
Geluid:
Geluid tot 400 personen
Vraag offerte aan

Antje Monteiro boeken?

Antje Monteiro BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Antje Monteiro ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Antje Monteiro plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Antje Monteiro

Antje begon haar zangcarrière bij de musical ‘Jeans.’ Daarna was ze zangeres in verschillende groepen waarmee ze ook toerde in o.a. Griekenland en Portugal. Ook was ze af en toe op televisie te zien in reclames en als assistente van goochelaar Hans Kazàn.

In 1998 won ze de titel ‘Zangtalent 1998’ tijdens het televisieprogramma Holland Hollywood (later Big Entertainment Club) wat haar een platencontract opleverde.

Daarna speelde ze in musicals en door haar rol van Amneris in ‘Aida’ verwierf ze nationale bekendheid. In het seizoen 2018-2019 speelde ze de rol van Donna in de musical ‘Mamma Mia.’

Bekijk optreden van Antje Monteiro

Vragen over het boeken van Antje Monteiro?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Antje Monteiro aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op