Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 350 personen
Vraag offerte aan

Antje Monteiro boeken?

Antje begon haar zangcarrière bij de musical ‘Jeans.’ Daarna was ze zangeres in verschillende groepen waarmee ze ook toerde in o.a. Griekenland en Portugal. Ook was ze af en toe op televisie te zien in reclames en als assistente van goochelaar Hans Kazàn.

In 1998 won ze de titel ‘Zangtalent 1998’ tijdens het televisieprogramma Holland Hollywood (later Big Entertainment Club) wat haar een platencontract opleverde.

Daarna speelde ze in musicals en door haar rol van Amneris in ‘Aida’ verwierf ze nationale bekendheid. In het seizoen 2018-2019 speelde ze de rol van Donna in de musical ‘Mamma Mia.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Antje Monteiro is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Antje Monteiro is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Antje Monteiro ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Antje Monteiro plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Antje Monteiro

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Antje Monteiro te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Antje Monteiro wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Antje Monteiro haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Antje Monteiro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Antje Monteiro boeken

Bent u benieuwd hoe u Antje Monteiro kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Antje Monteiro direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Antje Monteiro?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Antje Monteiro aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op