Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
Exclusief techniek
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Anouk boeken?

Deze zangeres kreeg het muziekale van huis uit mee: haar moeder was zangeres in een bluesband. Haar vader verliet het gezin toen ze drie was, in haar puberteit expirimenteerde ze met drugs en in de derde klas stopte ze met school.

Op haar veertiende liep ze van huis weg en kwam in tehuizen terecht. In deze periode begon ze ook met zingen en op haar vijftiende gaf ze haar eerste optreden.

Begin jaren 90 zong ze in de band Shotgun Wedding op bruiloften, feesten en festivals. Ze werd in 1994 aangenomen op het conservatorium, maar stopte na twee jaar met de opleiding.

Het nummer ‘Nobody’s Wife’ uit 1997 werd haar grote doorbraak. Anouk bracht nog meer hits uit, waaronder ‘Sacrifice,’ ‘Michel,’ ‘Girl,’ ‘I Don’t Wanna Hurt,’ ‘Lost’ en ‘Woman.’ In 2006 werd ze ook succesvol in het buitenland. 

In 2013 had Anouk de eer om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Zweden, waar zij het nummer ‘Birds’ zong. Ze schreef ook muziek voor Trijntje Oosterhuis, waaronder het nummer ‘Walk Along’ dat Trijntje op het Eurovisie Songfestival van 2015 in Wenen zong.

Anouk is coach bij ‘The Voice Of Holland’ en ‘The Voice Kids.’

Anouk is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Anouk is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Anouk is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Anouk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anouk plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Anouk

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Anouk te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Anouk wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Anouk haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Anouk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Anouk boeken

Bent u benieuwd hoe u Anouk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Anouk direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Anouk?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Anouk aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op