Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
Exclusief techniek
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Anouk boeken?

Anouk BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Anouk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anouk plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Anouk

Deze zangeres kreeg het muziekale van huis uit mee: haar moeder was zangeres in een bluesband. Haar vader verliet het gezin toen ze drie was, in haar puberteit expirimenteerde ze met drugs en in de derde klas stopte ze met school.

Op haar veertiende liep ze van huis weg en kwam in tehuizen terecht. In deze periode begon ze ook met zingen en op haar vijftiende gaf ze haar eerste optreden.

Begin jaren 90 zong ze in de band Shotgun Wedding op bruiloften, feesten en festivals. Ze werd in 1994 aangenomen op het conservatorium, maar stopte na twee jaar met de opleiding.

Het nummer ‘Nobody’s Wife’ uit 1997 werd haar grote doorbraak. Anouk bracht nog meer hits uit, waaronder ‘Sacrifice,’ ‘Michel,’ ‘Girl,’ ‘I Don’t Wanna Hurt,’ ‘Lost’ en ‘Woman.’ In 2006 werd ze ook succesvol in het buitenland. 

In 2013 had Anouk de eer om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Zweden, waar zij het nummer ‘Birds’ zong. Ze schreef ook muziek voor Trijntje Oosterhuis, waaronder het nummer ‘Walk Along’ dat Trijntje op het Eurovisie Songfestival van 2015 in Wenen zong.

Anouk is coach bij ‘The Voice Of Holland’ en ‘The Voice Kids.’

Anouk is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.

Bekijk optreden van Anouk

Vragen over het boeken van Anouk?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Anouk aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op