Eigenschappen

Prijs:
€ 5475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Anita Meyer boeken?

Anita Meyer is een zeer succesvolle en populaire zangeres. Het nummer ‘Why Tell Me Why’ is haar grootste hit en was het begin van een periode waarin ze veel hits had. Als kind trad ze (eerst samen met haar broer) op in koortjes en er verschenen singles. In de jaren 70 begon ze als achtergrondzangeres.

Het nummer ‘The Alternative Way’ (samen met Hans Vermeulen) werd in 1976 een grote hit en ook haar volgende singles deden het goed. Er volgden nog meer hits, waaronder een cover van ‘Run To Me’ (samen met Lee Towers) en de titelsong van het televisieprogramma ‘Het Spijt Me.’

In 2006 speelde ze de rol van de glammerpoes Grizabella in de musical ‘Cats.’ In 2011 en 2017 deed Anita mee aan ‘De Beste Zangers.’ Meyer mocht in 2013 de rol van Maria vertolken tijdens The Passion.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Anita Meyer is € 5475. Deze gage voor het inhuren van Anita Meyer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Anita Meyer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anita Meyer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Anita Meyer

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Anita Meyer te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Anita Meyer wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Anita Meyer haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Anita Meyer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Anita Meyer boeken

Bent u benieuwd hoe u Anita Meyer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Anita Meyer direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Anita Meyer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Anita Meyer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op