Eigenschappen

Prijs:
€ 5475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Anita Meyer boeken?

Anita Meyer BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Anita Meyer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anita Meyer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Anita Meyer

Anita Meyer is een zeer succesvolle en populaire zangeres. Het nummer ‘Why Tell Me Why’ is haar grootste hit en was het begin van een periode waarin ze veel hits had. Als kind trad ze (eerst samen met haar broer) op in koortjes en er verschenen singles. In de jaren 70 begon ze als achtergrondzangeres.

Het nummer ‘The Alternative Way’ (samen met Hans Vermeulen) werd in 1976 een grote hit en ook haar volgende singles deden het goed. Er volgden nog meer hits, waaronder een cover van ‘Run To Me’ (samen met Lee Towers) en de titelsong van het televisieprogramma ‘Het Spijt Me.’

In 2006 speelde ze de rol van de glammerpoes Grizabella in de musical ‘Cats.’ In 2011 en 2017 deed Anita mee aan ‘De Beste Zangers.’ Meyer mocht in 2013 de rol van Maria vertolken tijdens The Passion.

Bekijk optreden van Anita Meyer

Vragen over het boeken van Anita Meyer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Anita Meyer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op