Eigenschappen

Prijs:
€ 3950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Anita Doth boeken?

Anita Doth maakte deel uit van ‘2 Unlimited’ waarmee ze hits scoorde als ‘Get Ready For This,’ ‘Twilight Zone’ en ‘No Limit.’ Ze is de dochter van een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder. Anita wilde altijd al zingen en dansen. Ze ging administratief werk doen bij de verkeerspolitie en in haar vrije tijd trad ze op met de vrouwelijke rapgroep ‘Trouble Sisters.’

Ook was ze presentatrice bij TMF en dj bij Radio 538. In 2000 kwam haar eerste soloalbum uit. Ook is ze éen van de drie zangeressen van ‘Diva’s of Dance.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Anita Doth is € 3950. Deze gage voor het inhuren van Anita Doth is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Anita Doth ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anita Doth plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Anita Doth

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Anita Doth te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Anita Doth wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Anita Doth haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Anita Doth online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Anita Doth boeken

Bent u benieuwd hoe u Anita Doth kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Anita Doth direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Anita Doth?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Anita Doth aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op