Eigenschappen

Prijs:
€ 4975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Angela Groothuizen boeken?

Angela Groothuizen BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Angela Groothuizen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Angela Groothuizen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Angela Groothuizen

Deze zangeres werd bekend bij het grote publiek als zangeres van de Dolly Dots.

Ze werd geboren in Alkmaar en heeft vier oudere broers en zussen. Na de havo volgde ze nog een jaar lessen aan een high school in de VS. Tijdens haar schooltijd zat ze in diverse schoolbandjes. Haar broer Jos zat in de band ‘Howling Hurricane’ en vroeg haar om zich bij deze band te voegen. In 1978 nam de band de single ‘Dreamt Up Rock’ op. In 1979 werd de meidengroep de Dolly Dots opgericht. 

Groothuizen presenteert ook televisieprogramma’s. Zo presenteerde ze ‘Wie Is De Mol’ en de voorrondes van het Junior Songfestival. Ook was ze coach/jurylid bij ‘The Voice Of Holland,’ ‘The Voice Kids,’ ‘It Takes 2’ en ‘Holland’s Got Talent.’ Ze studeerde 3,5 jaar muziek en schreef liedjes voor o.a. Kinderen Voor Kinderen.

Vragen over het boeken van Angela Groothuizen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Angela Groothuizen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op