Eigenschappen

Prijs:
€ 4975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Angela Groothuizen boeken?

Deze zangeres werd bekend bij het grote publiek als zangeres van de Dolly Dots.

Ze werd geboren in Alkmaar en heeft vier oudere broers en zussen. Na de havo volgde ze nog een jaar lessen aan een high school in de VS. Tijdens haar schooltijd zat ze in diverse schoolbandjes. Haar broer Jos zat in de band ‘Howling Hurricane’ en vroeg haar om zich bij deze band te voegen. In 1978 nam de band de single ‘Dreamt Up Rock’ op. In 1979 werd de meidengroep de Dolly Dots opgericht. 

Groothuizen presenteert ook televisieprogramma’s. Zo presenteerde ze ‘Wie Is De Mol’ en de voorrondes van het Junior Songfestival. Ook was ze coach/jurylid bij ‘The Voice Of Holland,’ ‘The Voice Kids,’ ‘It Takes 2’ en ‘Holland’s Got Talent.’ Ze studeerde 3,5 jaar muziek en schreef liedjes voor o.a. Kinderen Voor Kinderen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Angela Groothuizen is € 4975. Deze gage voor het inhuren van Angela Groothuizen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Angela Groothuizen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Angela Groothuizen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Angela Groothuizen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Angela Groothuizen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Angela Groothuizen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Angela Groothuizen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Angela Groothuizen boeken

Bent u benieuwd hoe u Angela Groothuizen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Angela Groothuizen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Angela Groothuizen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Angela Groothuizen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op