Eigenschappen

Prijs:
€ 14000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 300 personen
Vraag offerte aan

André Hazes boeken?

André Hazes BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van André Hazes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van André Hazes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over André Hazes

André Hazes Junior is de jongste zoon van volkszanger André Hazes. Hij groeide op in Vinkeveen, maar bracht ook een groot deel van zijn jeugd door in Amsterdam. Het nummer ‘Bedankt Mijn Vriend’ dat hij met zijn vader zong werd een grote hit.

In 2008 speelde hij de rol van Frank in de musical ‘Kruistocht In Spijkerbroek.’ Ook had hij een gastrol in de serie ‘Onderweg Naar Morgen.’ In 2013 zat hij in de jury van ‘Bloed, Zweet En Tranen.’ Van 2017 tot 2019 had hij zijn eigen realitysoap en de titelsong van de serie ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’ werd een hit.

In 2018 presenteerde hij ‘So You Think You Can Sing.’ Ook heeft hij zijn eigen kledinglijn uitgebracht. In 2019 was hij te zien in het Vlaamse televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek.’

Bekijk optreden van André Hazes

Vragen over het boeken van André Hazes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte André Hazes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op