Eigenschappen

Prijs:
€ 14000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 300 personen
Vraag offerte aan

André Hazes boeken?

André Hazes Junior is de jongste zoon van volkszanger André Hazes. Hij groeide op in Vinkeveen, maar bracht ook een groot deel van zijn jeugd door in Amsterdam. Het nummer ‘Bedankt Mijn Vriend’ dat hij met zijn vader zong werd een grote hit.

In 2008 speelde hij de rol van Frank in de musical ‘Kruistocht In Spijkerbroek.’ Ook had hij een gastrol in de serie ‘Onderweg Naar Morgen.’ In 2013 zat hij in de jury van ‘Bloed, Zweet En Tranen.’ Van 2017 tot 2019 had hij zijn eigen realitysoap en de titelsong van de serie ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’ werd een hit.

In 2018 presenteerde hij ‘So You Think You Can Sing.’ Ook heeft hij zijn eigen kledinglijn uitgebracht. In 2019 was hij te zien in het Vlaamse televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van André Hazes is € 14000. Deze gage voor het inhuren van André Hazes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van André Hazes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van André Hazes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om André Hazes te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u André Hazes wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met André Hazes haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u André Hazes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

André Hazes boeken

Bent u benieuwd hoe u André Hazes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

André Hazes direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van André Hazes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte André Hazes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op