Eigenschappen

Prijs:
€ 1595
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 300 personen
Vraag offerte aan

Amy Winehouse (imitator) boeken?

Merante van Amersfoort won in 2010 de televisieshow ‘My Name Is…’ met haar perfecte imitatie van Amy Winehouse. Hierdoor had ze de felbegeerde hoofdrol in de My Name Is theatershow.

Merante is een aanrader voor iedere gelegenheid!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Amy Winehouse (imitator) is € 1595. Deze gage voor het inhuren van Amy Winehouse (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Amy Winehouse (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Amy Winehouse (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Amy Winehouse (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Amy Winehouse (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Amy Winehouse (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Amy Winehouse (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Amy Winehouse (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Amy Winehouse (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Amy Winehouse (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Amy Winehouse (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Amy Winehouse (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op