Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
3x 45 minuten
Geluid:
tot 1000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Alpha boeken?

Coverband ALPHA boeken, de nieuwe live sensatie van Nederland! Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een groot succes!

Ben jij klaar voor een show vol energie? Waar de zanger, zangeres en gitarist op het podium staan te vlammen en alle harten weten te veroveren? Voeg daar nog een rete strakke drummer en toetsenist aan toe en je hebt de ultieme live sensatie met de heerlijkste hits en guilty pleasures van toen en nu in een spicy jasje gestoken. Deze nieuwe feestband is uitermate geschikt voor de vetste events en festivals.

Het repertoire van ALPHA coverband is divers, met de bekende hits van de zeroes tot aan het nieuwste van de internationale hitlijsten. Verwacht medleys die elkaar op een perfecte manier opvolgen in de drie sets. ALPHA sluit daarmee altijd aan op de wensen van het publiek en is in staat om alle doelgroepen te raken.

Coverband ALPHA boeken

On stage wordt de band gesteund door een volledig nieuw ontwikkeld decor vol bewegend licht en LED schermen. Tel daar nog eens de special FX bij op en het totaalplaatje is compleet. Anders dan bij vele bands speelt ALPHA drie sets van maar liefst 45 minuten! Meer geld voor je band dus. Het repertoire en de uitstraling maken coverband ALPHA de perfecte invulling voor jouw feestweek, tentfeest of bedrijfsfeest waar het dak er écht flink af mag. 


Gages Alpha
3x 45 Inprikken, incl. LEDWALL € 3.995
3x 45  Geluid tot 1.000 pers. incl. LEDWALL € 4.495


ALPHA is de nieuwe coverband sensatie met zanger én zangeres. Trendy uitstraling, uitgebreid repertoire met TOP40 en dance hits. Nieuw showdecor met led panelen!


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Alpha is € 3995. Deze gage voor het inhuren van Alpha is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Alpha ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alpha plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alpha te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alpha wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Alpha haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Alpha online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alpha boeken

Bent u benieuwd hoe u Alpha kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Alpha direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Alpha?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Alpha aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op