Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Alides Hidding boeken?

Alides Hidding had in 1980 een hit in Nederland met het nummer ‘Hollywood Seven.’ 

Hidding is oprichter, zanger en gitarist van de band ‘Time Bandits.’ Deze band was vooral bekend in de jaren 80 en had toen diverse hits in binnen- en buitenland. Hits als 'Live it up', 'I'm specialized in you' en 'Listen to the man with the golden Voice' spreken nog velen tot de verbeelding, tijdloze nummers!

Hidding schrijft ook liedjes voor andere artiesten. In 2004 werd hij samen met Barbara Dex derde in de Belgische voorronde van het Eurovisie Songfestival met het liedje ‘One Life.’

In 2012 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘The Winner Is…’ en in 2021 aan ‘De Beste Zangers.’ Hidding kenmerkt zich door zijn kopstem (hoge stem).


Alides Hidding met de Times Bandits boeken? Kijk op deze pagina: /onze-artiesten/time-bandits


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Alides Hidding is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Alides Hidding is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Alides Hidding ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alides Hidding plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Alides Hidding

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alides Hidding te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alides Hidding wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Alides Hidding haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Alides Hidding online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alides Hidding boeken

Bent u benieuwd hoe u Alides Hidding kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Alides Hidding direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Alides Hidding?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Alides Hidding aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op