Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Alides Hidding boeken?

Alides Hidding BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Alides Hidding ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alides Hidding plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Alides Hidding

Alides Hidding had in 1980 een hit in Nederland met het nummer ‘Hollywood Seven.’ 

Hidding is oprichter, zanger en gitarist van de band ‘Time Bandits.’ Deze band was vooral bekend in de jaren 80 en had toen diverse hits in binnen- en buitenland. Hits als 'Live it up', 'I'm specialized in you' en 'Listen to the man with the golden Voice' spreken nog velen tot de verbeelding, tijdloze nummers!

Hidding schrijft ook liedjes voor andere artiesten. In 2004 werd hij samen met Barbara Dex derde in de Belgische voorronde van het Eurovisie Songfestival met het liedje ‘One Life.’

In 2012 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘The Winner Is…’ en in 2021 aan ‘De Beste Zangers.’ Hidding kenmerkt zich door zijn kopstem (hoge stem).


Alides Hidding met de Times Bandits boeken? Kijk op deze pagina: /onze-artiesten/time-bandits


Bekijk optreden van Alides Hidding

Vragen over het boeken van Alides Hidding?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Alides Hidding aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op