Eigenschappen

Prijs:
€ 3500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / B-set
Vraag offerte aan

Alice DJ boeken?

Het begon allemaal in 1999 toen een groep dj’s en producers een project startten. Hits waren ‘Will I Ever,’ ‘The Lonely One,’ ‘Back In My Life,’ ‘Celebrate Our Love’ en ‘Better Of Alone.’

In 2013 namen Shakira en David Guetta een nieuwe versie op van ‘Better Of Alone.’ Nu is Alice DJ terug, met Ilona.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Alice DJ is € 3500. Deze gage voor het inhuren van Alice DJ is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Alice DJ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alice DJ plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Alice DJ

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alice DJ te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alice DJ wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Alice DJ haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Alice DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alice DJ boeken

Bent u benieuwd hoe u Alice DJ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Alice DJ direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Alice DJ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Alice DJ aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op