Eigenschappen

Prijs:
€ 14500
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Alain Clark boeken?

Alain Clark BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Alain Clark ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alain Clark plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Alain Clark

Deze zanger groeide op in Haarlem. Hij woon de ook drie jaar in de VS om het vak te leren. In 2004 bracht hij zijn eerste album uit met daarop zelfgeschreven Nederlandstalige nummers. Zijn nummer ‘Heerlijk’ werd een hit.

Clark werkte ook als producer voor o.a. Ali B en het nummer ’Vakkenvuller’ ingezongen door Simon werd een grote hit.

In 2007 werkte hij aan zijn eerste Engelstalige album dat een groot succes werd en de singles ‘This Ain’t Gonna Work,’ ‘Father And Friend’ (een duet met zijn vader, een voormalig soulzanger) en ‘Blow Me Away’ werden grote hits.

Door het grote succes in Nederland probeerde hij ook in het buitenland door te breken en ‘Father And Friend’ werd o.a. in Groot-Brittannië, Italië en Zwitserland uitgebracht. In 2010 kwam zijn tweede Engelstalige album uit.

Dit werd ook een succes en de single ‘Love Is Everywhere’ werd een hit. Het album werd o.a. uitgebracht in Italië, Zwitserland en Brazilië. Daarna bracht hij nog meer albums uit en ‘Back In My World’ werd nog een hit. Clark werkte ook mee aan het koningslied.

Alain Clark is te boeken als gast solist, akoestisch met piano/vleugel of met liveband. De vermelde gage en duur van het optreden betreft de show met liveband.


Bekijk optreden van Alain Clark

Vragen over het boeken van Alain Clark?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Alain Clark aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op