Eigenschappen

Prijs:
€ 14500
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Alain Clark boeken?

Deze zanger groeide op in Haarlem. Hij woon de ook drie jaar in de VS om het vak te leren. In 2004 bracht hij zijn eerste album uit met daarop zelfgeschreven Nederlandstalige nummers. Zijn nummer ‘Heerlijk’ werd een hit.

Clark werkte ook als producer voor o.a. Ali B en het nummer ’Vakkenvuller’ ingezongen door Simon werd een grote hit.

In 2007 werkte hij aan zijn eerste Engelstalige album dat een groot succes werd en de singles ‘This Ain’t Gonna Work,’ ‘Father And Friend’ (een duet met zijn vader, een voormalig soulzanger) en ‘Blow Me Away’ werden grote hits.

Door het grote succes in Nederland probeerde hij ook in het buitenland door te breken en ‘Father And Friend’ werd o.a. in Groot-Brittannië, Italië en Zwitserland uitgebracht. In 2010 kwam zijn tweede Engelstalige album uit.

Dit werd ook een succes en de single ‘Love Is Everywhere’ werd een hit. Het album werd o.a. uitgebracht in Italië, Zwitserland en Brazilië. Daarna bracht hij nog meer albums uit en ‘Back In My World’ werd nog een hit. Clark werkte ook mee aan het koningslied.

Alain Clark is te boeken als gast solist, akoestisch met piano/vleugel of met liveband. De vermelde gage en duur van het optreden betreft de show met liveband.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Alain Clark is € 14500. Deze gage voor het inhuren van Alain Clark is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Alain Clark ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alain Clark plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Alain Clark

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alain Clark te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alain Clark wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Alain Clark haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Alain Clark online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alain Clark boeken

Bent u benieuwd hoe u Alain Clark kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Alain Clark direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Alain Clark?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Alain Clark aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op