Eigenschappen

Prijs:
€ 4250
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

ABBA TRIBUTE boeken?

Van alle grote bands van wereldfaam bestaan er tributes. Van al die wereldbands is er één die het meest gecovered wordt: ABBA! De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. Het is daarom ook dé tribute band, die bij veel programmeurs en organisatoren van een festival of ander event nummer één staat op het verlanglijstje. Zij hebben daarbij de moeilijke taak om uit het grote aanbod de beste Abba tribute band te boeken.

ABBA TRIBUTE ABBA.CZ BOEKEN VOOR UW FESTIVAL OF EVENT

Abba tribute ABBA.CZ uit Praag gooit hierbij zeer hoge ogen en zal elke programmeur en vooral het publiek verrassen met hun weergaloze en uitbundige vertolking van het ABBA-repertoire.  Abba tribute ABBA.CZ weet daarmee haar publiek moeiteloos terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de popgeschiedenis.


ABBA TRIBUTE ABBA.CZ ZET EEN ABSOLUTE TOP-SHOW NEER!

Abba tribute ABBA.CZ streeft naar een perfecte productie van alle onderdelen zoals sound, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt er een 100% live-uitvoering gegarandeerd, zonder hulpmiddelen zoals concertbanden en playbacks. Dit laatste kan beslist niet van alle Abba coverbands worden gezegd. Het is alleen voorbehouden aan zeer vakbekwame - en conservatorium geschoolde musici.


ABBA TRIBUTE ABBA.ZC: TRIBUTE BAND VAN EUROPEES TOPNIVEAU

Elke Abba tribute band noemt zichzelf  'Dé Abba tribute band Nederland'. Tribute band Abba.CZ doet dat niet! Enerzijds omdat de band uit Tsjechië komt maar anderzijds ook, omdat Nederland maar een klein landje is, waar Eénoog gauw koning is. Abba tribute ABBA.CZ kan zonder meer een band van Europees topniveau genoemd worden en speelt dan ook op podia door heel Europa. De band komt daarbij regelmatig en graag naar Nederland.

Wist u trouwens dat Tsjechië al enige tijd bekend staat om z'n meer dan uitstekende tribute bands? Wie kent bijvoorbeeld niet The Beatles Revival uit Praag?! De vroegere drummer van deze top band, Pavel Fisar, is de initiator en oprichter van Abba tribute ABBA.CZ, die Inmiddels zonder meer bewezen heeft kwalitatief gelijkwaardig te zijn aan The Beatles Revival.

ABBA.CZ hecht er aan dat alles op exact dezelfde wijze wordt gespeeld, gezongen en gebracht als door de originele band. Abba tribute ABBA.CZ is ABBA zoals iedereen zich de band herinnert: een band met een grootse sound en glorieuze hits die op wervelende wijze worden neergezet. 

Gage

€ 4.250,001 x 60 min.M set
€ 4.950,002 x 60 min.M set

De prijs (richtprijs) voor het boeken van ABBA TRIBUTE is € 4250. Deze gage voor het inhuren van ABBA TRIBUTE is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van ABBA TRIBUTE ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ABBA TRIBUTE plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van ABBA TRIBUTE

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om ABBA TRIBUTE te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u ABBA TRIBUTE wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met ABBA TRIBUTE haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u ABBA TRIBUTE online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

ABBA TRIBUTE boeken

Bent u benieuwd hoe u ABBA TRIBUTE kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

ABBA TRIBUTE direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van ABBA TRIBUTE ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte ABBA TRIBUTE aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op