Eigenschappen

Prijs:
€ 2750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Abba Fever (A-Fever) boeken?

Het idee van Abba Fever (A-Fever) ontstond in de zomer van 2010 tijdens een vakantie in Zweden. Inmiddels is Abba Fever de beste Abba tribute band van Nederland en omstreken.

In 2022 deed zij mee aan het populaire SBS6 televisieprogramma 'The Tribute - Battle of the bands'.

Abba Fever (A-Fever) onderscheidt zich door de prachtige kostuums, de swingende show en natuurlijk de uitstekende backing tracks.

De tijdsduur van de show varieert van 30 minuten tot 2 x 60 minuten. Abba Fever (A-Fever) is geschikt voor verschillende gelegenheden en evenementen.


Mogelijkheden en tarieven (excl. BTW/BUMA)

Abba Fever (A-Fever) XS (tape-act, 2 zangeressen) €2.750 | 1x 30 minuten

Abba Fever (A-Fever) Original (tape-act, 2 zangeressen, 2 muzikanten) €3.500 | 1x 45 minuten

Abba Fever (A-Fever) XL (9 persoons liveband) €8.000 | 2x 45 minuten

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Abba Fever (A-Fever) is € 2750. Deze gage voor het inhuren van Abba Fever (A-Fever) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Abba Fever (A-Fever) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Abba Fever (A-Fever) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Abba Fever (A-Fever)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Abba Fever (A-Fever) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Abba Fever (A-Fever) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Abba Fever (A-Fever) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Abba Fever (A-Fever) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Abba Fever (A-Fever) boeken

Bent u benieuwd hoe u Abba Fever (A-Fever) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Abba Fever (A-Fever) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Abba Fever (A-Fever)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Abba Fever (A-Fever) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op