Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

a V.I.P. Magician Richard Stooker boeken?

Sommige mensen hebben nog nooit van Richard Stooker gehoord maar Richard Stooker is een internationaal veel gevraagd magician/mentalist. Hij is internationaal bekend door optredens op (exclusieve) evenementen en ook adviseur achter de schermen voor diverse (Internationale) TV programma’s.

Als deelnemer en adviseur heeft Richard Stooker gewerkt bij onder andere “De Nieuwe Uri Geller Show”, “De Magische Winkel”, “Mentalisn’t” en diverse Candid Camera programma’s.

De laatste jaren treedt Richard Stooker op als V.I.P. Magician bij de meest exclusieve evenementen in de wereld voor een miljonair en miljardair clientèle. Zijn klantenlijst strekt zich uit van A-lijst beroemdheden tot Fortune 500 bedrijven en niet zelden ook Royalty. 

Richard Stooker is regelmatig te vinden op verschillende bijzondere party’s in de wereld zoals bijvoorbeeld de Grand Prix Monaco, Grand Prix Bahrein, Yacht Show Dubai, Yacht Show Monaco, Film Festival Cannes, Royal Ascot en W.E.F in Davos. 

Buiten deze evenementen wordt Richard Stooker ook nog gevraagd voor de vele privé high-class evenementen op luxe jachten, in hotel suites en bij mensen thuis waar het uiterste wordt geëist in stijl, klasse, privacy en discretie.

Prijs op aanvraag


De prijs (richtprijs) voor het boeken van a V.I.P. Magician Richard Stooker is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van a V.I.P. Magician Richard Stooker is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van a V.I.P. Magician Richard Stooker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van a V.I.P. Magician Richard Stooker plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om a V.I.P. Magician Richard Stooker te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u a V.I.P. Magician Richard Stooker wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met a V.I.P. Magician Richard Stooker haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u a V.I.P. Magician Richard Stooker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

a V.I.P. Magician Richard Stooker boeken

Bent u benieuwd hoe u a V.I.P. Magician Richard Stooker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

a V.I.P. Magician Richard Stooker direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van a V.I.P. Magician Richard Stooker?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte a V.I.P. Magician Richard Stooker aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op