Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

a V.I.P. Magician Richard Stooker boeken?

a V.I.P. Magician Richard Stooker BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van a V.I.P. Magician Richard Stooker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van a V.I.P. Magician Richard Stooker plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over a V.I.P. Magician Richard Stooker

Sommige mensen hebben nog nooit van Richard Stooker gehoord maar Richard Stooker is een internationaal veel gevraagd magician/mentalist. Hij is internationaal bekend door optredens op (exclusieve) evenementen en ook adviseur achter de schermen voor diverse (Internationale) TV programma’s.

Als deelnemer en adviseur heeft Richard Stooker gewerkt bij onder andere “De Nieuwe Uri Geller Show”, “De Magische Winkel”, “Mentalisn’t” en diverse Candid Camera programma’s.

De laatste jaren treedt Richard Stooker op als V.I.P. Magician bij de meest exclusieve evenementen in de wereld voor een miljonair en miljardair clientèle. Zijn klantenlijst strekt zich uit van A-lijst beroemdheden tot Fortune 500 bedrijven en niet zelden ook Royalty. 

Richard Stooker is regelmatig te vinden op verschillende bijzondere party’s in de wereld zoals bijvoorbeeld de Grand Prix Monaco, Grand Prix Bahrein, Yacht Show Dubai, Yacht Show Monaco, Film Festival Cannes, Royal Ascot en W.E.F in Davos. 

Buiten deze evenementen wordt Richard Stooker ook nog gevraagd voor de vele privé high-class evenementen op luxe jachten, in hotel suites en bij mensen thuis waar het uiterste wordt geëist in stijl, klasse, privacy en discretie.

Prijs op aanvraag


Vragen over het boeken van a V.I.P. Magician Richard Stooker?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte a V.I.P. Magician Richard Stooker aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op