Eigenschappen

Prijs:
€ 4500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 700 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

3JS boeken?

Het is in 2007 dat Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte als de 3JS landelijk uitgingen met hun eerste single, na een aanlooptijd van nog eens tien jaar die voor de heren van levensbelang was geweest. Door het spelen in vele verschillende (Engelstalige) bands leerden ze muziek te maken in zoveel mogelijk stijlen. Deze kennis en ervaring kwamen uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound die vervolgens uitwaaierde naar vele andere stijlen met als belangrijke gemene delers de Nederlandse taal en de stem van zanger Jan Dulles.

Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als DWDD hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. 

In 2008 zetten ze hun eerste voorzichtige stappen op de planken van de Nederlandse theaterwereld. Dit bleek ideaal grondgebied voor de Nederlandstalige teksten die ze zo wat meer uitleg konden geven waardoor de diepere lagen duidelijker werden. Sindsdien bedachten ze ieder jaar een nieuwe theatershow waarmee ze het hele land vele malen in de rondte tourden. Zo bouwden ze een zeer trouwe fanbase op die nog altijd gestaag groeit. 

In 2012 verliet gitarist/componist Jaap de Witte de band vanwege een spieraandoening in zijn hand waardoor het gitaarspelen hem onmogelijk werd gemaakt. Zijn zoon Jan de Witte nam het stokje over met verve. Jan de Witte is na de afgelopen vijf jaar niet meer weg te denken en heeft zich naast zijn rol als gitarist ook als mede-componist ruimschoots bewezen.

In 2016 kropen de 3JS tijdens Vrienden van Amstel Live in de huid van de band U2. Dit werd zo enthousiast ontvangen door het publiek dat ze vervolgens besloten een theatershow te maken rond het U2-album ‘The Joshua Tree’ dat in 2017 zijn 30-jarig jubileum zou vieren. De tour werd, tot hun eigen verbazing, de grootste en meest bezochte tour die ze ooit deden. Veertig uitverkochte shows in de grootste theaters van Nederland. Tevens werd hiermee een compleet nieuw publiek aangeboord dat niet eerder had geweten van de veelzijdigheid van het Volendamse trio. Veel van deze ‘nieuwe’ fans zullen ongetwijfeld aanwezig zijn bij het 10-jarig jubileum van de 3JS dat in het najaar van 2017 groots gevierd gaat worden met een paar grote shows en een nieuw studio-album onder de vlag van Warner Music.

Cafégage, 30 minuten, tot 250 personen: € 4500
Tapeshow, 30 minuten, tot 700 personen: € 6995
Bandshow, 40 minuten, monitorset: € 8500De prijs (richtprijs) voor het boeken van 3JS is € 4500. Deze gage voor het inhuren van 3JS is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van 3JS ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 3JS plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van 3JS

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om 3JS te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u 3JS wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met 3JS haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u 3JS online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

3JS boeken

Bent u benieuwd hoe u 3JS kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

3JS direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van 3JS?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte 3JS aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op