Eigenschappen

Prijs:
€ 875
Tijdsduur:
2x 30 minuten (binnen 2 uur)
Geluid:
M-set/geluid tot 50 personen
Vraag offerte aan

2BSTEREO boeken?

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met 2BSTEREO! Met alle hits van toen én nu nemen zij je mee op een waanzinnige muzikale reis tijdens jouw event!

 

Dit akoestische duo bestaande uit zangeres Evie en gitarist Jay, maken beide al geruime tijd muziek in zowel binnen áls buitenland.

 

Evie studeert momenteel aan de muziekopleiding Codarts in Rotterdam én speelt wekelijk door heel het land met haar coverband House of Rock.  Jay speelt in de band bij The Voice winnares Sophia Kruithof én is daarnaast als songwriter getekend bij BMG Music Publishing.

 

Kortom dit duo heeft een rugzak vol ervaring in de muziekwereld!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van 2BSTEREO is € 875. Deze gage voor het inhuren van 2BSTEREO is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van 2BSTEREO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 2BSTEREO plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van 2BSTEREO

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om 2BSTEREO te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u 2BSTEREO wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met 2BSTEREO haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u 2BSTEREO online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

2BSTEREO boeken

Bent u benieuwd hoe u 2BSTEREO kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

2BSTEREO direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van 2BSTEREO?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte 2BSTEREO aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op