Eigenschappen

Prijs:
€ 8500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

2 Unlimited boeken?

2 Unlimited BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van 2 Unlimited ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 2 Unlimited plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over 2 Unlimited

Dit duo scoorde in de jaren 90 verschillende wereldhits waaronder ‘No Limit,’ ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This.’ Deze hits zijn o.a. te horen in films en bij sportevenementen. 

Wereldwijd zijn er ruim 22 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen.

2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig. Ook wonnen ze maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.


Bekijk optreden van 2 Unlimited

Vragen over het boeken van 2 Unlimited?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte 2 Unlimited aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op