Eigenschappen

Prijs:
€ 9500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

2 Unlimited boeken?

Dit duo scoorde in de jaren 90 verschillende wereldhits waaronder ‘No Limit,’ ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This.’ Deze hits zijn o.a. te horen in films en bij sportevenementen. 

Wereldwijd zijn er ruim 22 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen.

2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig. Ook wonnen ze maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van 2 Unlimited is € 9500. Deze gage voor het inhuren van 2 Unlimited is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van 2 Unlimited ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 2 Unlimited plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van 2 Unlimited

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om 2 Unlimited te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u 2 Unlimited wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met 2 Unlimited haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u 2 Unlimited online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

2 Unlimited boeken

Bent u benieuwd hoe u 2 Unlimited kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

2 Unlimited direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van 2 Unlimited?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte 2 Unlimited aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op