Eigenschappen

Prijs:
€ 1595
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Willem Barth boeken?

Willem Bart is een echte ondernemer. Hij blijft zichzelf muzikaal steeds ontwikkelen en bouwt aan zijn succes. Hij is een veelzijdig zanger die altijd het beste uit zichzelf naar boven probeert te halen. In 2009 brak hij landelijk door met de single ‘Aan Alle Mooie Meiden.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Willem Barth is € 1595. Deze gage voor het inhuren van Willem Barth is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Willem Barth ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Barth plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Willem Barth

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Willem Barth te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Willem Barth wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Willem Barth haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Willem Barth online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Willem Barth boeken

Bent u benieuwd hoe u Willem Barth kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Willem Barth direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Willem Barth?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Willem Barth aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op