Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90-120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

U2 TRIBUTE BAND - U2BE boeken?

U2 TRIBUTE BAND - U2BE BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van U2 TRIBUTE BAND - U2BE ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van U2 TRIBUTE BAND - U2BE plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over U2 TRIBUTE BAND - U2BE

"MUST SEE" VOOR IEDERE U2 FAN!

“U2be - The Belgian U2 Experience" is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een "must see" voor iedere U2 fan!


EEN KORTE EN KRACHTIGE VERWIJZING NAAR U2 EN BELGIË.

Tribute band U2be is ontstaan in 2016, nadat eerder dat jaar “CU2PLAY – The Belgian Tribute to Coldplay & U2” frontman Sander Deroo om het leven kwam bij een arbeidsongeval. De band bouwde sinds 2011 een stevige reputatie op als tribute band met optredens over heel Vlaanderen, Wallonië en Nederland. Na dit tragische verlies beslisten de bandleden om samen te blijven muziek maken, enkel verder te gaan met de U2 tribute en onder een andere naam: U2be. Een nieuw project en een korte en krachtige verwijzing naar U2 en België.


ÉÉN VAN DE ALLERBESTE U2 TRIBUTES TER WERELD

Na een op alle vlakken moeilijke zoektocht werd een geschikte zanger gevonden voor de nieuwe band. In 2016 hebben de bandleden de tijd genomen om de act te perfectioneren en podiumklaar te maken.  Sindsdien is het met grote stappen voorwaarts gegaan en is de band geworden tot wat ie nu is: één van de allerbeste U2 tributes ter wereld.

Bekijk optreden van U2 TRIBUTE BAND - U2BE

Vragen over het boeken van U2 TRIBUTE BAND - U2BE?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte U2 TRIBUTE BAND - U2BE aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op