Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
tot 250 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

TOTO Tribute Touch of TOTO boeken?

Hold the Line, Rosanna, Africa, Pamela, Stop Lovin’ You, I’ll be over You - allemaal songs van de Amerikaanse groep Toto. Iedereen kent deze klassiekers, maar niet iedereen speelt het.

'Touch of Toto' is een acht-koppige Toto Tribute Band uit Nederland. Zowel qua sound als in visuele aspecten benaderen ze Toto als geen ander. Kleding, decor, instrumenten, versterkers en bezetting (incl. 2 keyboards/percussie)....in alles proberen ze hun performance zo dicht mogelijk bij het origineel te brengen.

'Touch of Toto' bestaat uit zeer ervaren muzikanten en vocalisten die zonder enige uitzondering enorme Toto fans zijn en een concert dan ook met de bezieling en de groove brengen welke de muziek verdient. Zij zien het als hun taak de 'Toto Legacy' in stand te houden en hun muziek als eerbetoon uit te dragen.

Tijdens een optreden van 'Touch of Toto' komen natuurlijk alle wereldhits voorbij, maar ook zeker het minder bekende werk wat echte Toto fans zeker zullen weten te waarderen.

Eén ding is zeker; tijdens een optreden van 'Touch of Toto' hoor, zie, proef en beleef je Toto!

Gage ter indicatie, afhankelijk van zaal/locatie.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van TOTO Tribute Touch of TOTO is € 3495. Deze gage voor het inhuren van TOTO Tribute Touch of TOTO is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van TOTO Tribute Touch of TOTO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van TOTO Tribute Touch of TOTO plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van TOTO Tribute Touch of TOTO

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om TOTO Tribute Touch of TOTO te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u TOTO Tribute Touch of TOTO wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met TOTO Tribute Touch of TOTO haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u TOTO Tribute Touch of TOTO online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

TOTO Tribute Touch of TOTO boeken

Bent u benieuwd hoe u TOTO Tribute Touch of TOTO kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

TOTO Tribute Touch of TOTO direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van TOTO Tribute Touch of TOTO?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte TOTO Tribute Touch of TOTO aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op