Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

TOTO Tribute Touch of TOTO boeken?

TOTO Tribute Touch of TOTO BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van TOTO Tribute Touch of TOTO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van TOTO Tribute Touch of TOTO plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over TOTO Tribute Touch of TOTO

Hold the Line, Rosanna, Africa, Pamela, Stop Lovin’ You, I’ll be over You - allemaal songs van de Amerikaanse groep Toto. Iedereen kent deze klassiekers, maar niet iedereen speelt het.

'Touch of Toto' is een acht-koppige Toto Tribute Band uit Nederland. Zowel qua sound als in visuele aspecten benaderen ze Toto als geen ander. Kleding, decor, instrumenten, versterkers en bezetting (incl. 2 keyboards/percussie)....in alles proberen ze hun performance zo dicht mogelijk bij het origineel te brengen.

'Touch of Toto' bestaat uit zeer ervaren muzikanten en vocalisten die zonder enige uitzondering enorme Toto fans zijn en een concert dan ook met de bezieling en de groove brengen welke de muziek verdient. Zij zien het als hun taak de 'Toto Legacy' in stand te houden en hun muziek als eerbetoon uit te dragen.

Tijdens een optreden van 'Touch of Toto' komen natuurlijk alle wereldhits voorbij, maar ook zeker het minder bekende werk wat echte Toto fans zeker zullen weten te waarderen.

Eén ding is zeker; tijdens een optreden van 'Touch of Toto' hoor, zie, proef en beleef je Toto!

Bekijk optreden van TOTO Tribute Touch of TOTO

Vragen over het boeken van TOTO Tribute Touch of TOTO?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte TOTO Tribute Touch of TOTO aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op