Eigenschappen

Prijs:
€ 1395
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Tom Jones (imitator) boeken?

Dit mag u niet missen! Tijdens een dertig minuten durende show brengt deze Tom Jones look a like menig vrouwenhart op hol met zijn prachtige stem.

U maakt met uw gasten een reis door de tijd met schitterende hits zoals ‘She’s A Lady,’ Without Love,’ ‘Love Me Tonight’ en ‘Delila.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Tom Jones (imitator) is € 1395. Deze gage voor het inhuren van Tom Jones (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Tom Jones (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tom Jones (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Tom Jones (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tom Jones (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tom Jones (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Tom Jones (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Tom Jones (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tom Jones (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Tom Jones (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Tom Jones (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Tom Jones (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tom Jones (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op