Eigenschappen

Prijs:
€ 1365
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Tina Turner (imitator) boeken?

Mary Amora won in 2001 de Soundmixshow met een geweldig optreden als Tina Turner. Ze maakt vanaf het begin indruk met haar stem en performance en weet het publiek te raken met haar innemende persoonlijkheid.

Tina Turner staat al tientallen jaren aan de top als zangeres en is verantwoordelijk voor heel wat wereldhits als ‘The Best,’ 'Private Dancer’ en ‘Proud Mary.’


Deze 'Tina Turner' is zowel met orkestband (tape) als complete liveband te boeken (vanaf €2500 excl.)


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Tina Turner (imitator) is € 1365. Deze gage voor het inhuren van Tina Turner (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Tina Turner (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tina Turner (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Tina Turner (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tina Turner (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tina Turner (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Tina Turner (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Tina Turner (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tina Turner (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Tina Turner (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Tina Turner (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Tina Turner (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tina Turner (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op